Ο Αμπελ Φερέιρα στη Βραζιλία, άλλαξε άμεσα την εικόνα της Παλμέιρας και ο κόσμος της ομάδας τον έχει πολύ ψηλά. Δεν είναι και λίγο μια ομαδα που προβλημάτιζε πριν πας να την αναλαμβάνεις και κάνεις το 4/4 νίκες, και η ψυχολογία στο φουλ στην Βραζιλιάνικη ομάδα. Ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας τον ρώτησαν οι Βραζιλιάνοι […]

Ο Αμπελ Φερέιρα στη Βραζιλία, άλλαξε άμεσα την εικόνα της Παλμέιρας και ο κόσμος της ομάδας τον έχει πολύ ψηλά. Δεν είναι και λίγο μια ομαδα που προβλημάτιζε πριν πας να την αναλαμβάνεις και κάνεις το 4/4 νίκες, και η ψυχολογία στο φουλ στην Βραζιλιάνικη ομάδα. Ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας τον ρώτησαν οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι και αυτός του απάντησε: Ο κανόνας των 24 ωρών.

Τι είναι αυτός ο κανόνας δηλαδή ζήτησαν αν μάθουν και ο Αμπέλ τους είπε το μυστικό του:

“Δεν θα νικάμε πάντα. Θα κάνουμε, όμως τα πάντα για να νικάμε. Οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί στη δουλειά μας, τους λέω να συνεχίσουν με την ίδια πειθαρχία. Εφάρμοσα αυτό που συνηθίσω να λέω τον κανόνα των 24 ωρών. Είτε χάνεις, είτε νικάς, έχεις 24 ώρες να κλάψεις ή να γιορτάσεις. Δεν υπόσχομαι τίτλους. Υπόσχομαι δουλειά, οργάνωση και ομαδικότητα”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ