Στον πολύ σημαντικό αγώνα με την Λάρισα ο  Άρης όπως και στους προηγούμενους αγώνες του να πετάει τις ευκαιρίες του, και τελικά να κερδίζει με το αγχωτικό 1-0 για 8η φορά την φετινή χρονιά. Η θεραπεία που έφερε για το γκολ παρακολουθούσε από την κερκίδα. Άρης – Λάρισα 1 – 0 Ο Άρης ήταν καλύτερος […]

Στον πολύ σημαντικό αγώνα με την Λάρισα ο  Άρης όπως και στους προηγούμενους αγώνες του να πετάει τις ευκαιρίες του, και τελικά να κερδίζει με το αγχωτικό 1-0 για 8η φορά την φετινή χρονιά. Η θεραπεία που έφερε για το γκολ παρακολουθούσε από την κερκίδα.

Άρης – Λάρισα 1 – 0

Ο Άρης ήταν καλύτερος από την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την κέρδισε με το αγαπημένο του 1-0 και πήγε στους 39 βαθμούς.

Με πολλή διάθεση και ωραίες συνεργασίας κυρίως από τον άξονα, ο Άρης δεν δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους κόντρα στην άμυνα της ΑΕΛ στο «Κλ. Βικελίδης». Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ξεπέρασε το αρχικό μούδιασμα και απείλησε σε πολλές περιπτώσεις, αρχικά με Μαντσίνι και Γκάμα και έπειτα με τον Ματέο Γκαρσία. Ο τραυματισμός και η αντικατάσταση του Μαντσίνι στο 19ο λεπτό έθεσε σε αμφισβήτηση το αρχικό πλάνο του Έλληνα τεχνικού χωρίς καθαρόαιμο φορ, όμως ο Άρης συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και με τον Μάνο στην κορυφή.

Ο Λίντσεϊ Ροζ πανηγυρίζει το γκολ του Άρη κόντρα στην ΑΕΛ

Το γκολ του Λίντσεϊ Ροζ στο 30′ αποδείχθηκε καταλυτικό στο ματς εναντίον της ΑΕΛ καθώς σ’ αυτό πάτησε ο Άρης για τη δεύτερη διαδοχική νίκη του τη μέρα της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου που ήταν παρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κίτρινοι» παρουσίασαν δύο αγωνιστικά πρόσωπα καθώς στο πρώτο ημίχρονο είχαν φάσεις για να αποκτήσουν σκορ ασφαλείας αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Η ΑΕΛ αναγκάστηκε να παίξει πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, επί της ουσίας όμως δεν είχε ούτε… υποψία μεγάλης ευκαρίας.

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ