Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σχετικά με την πορεία του Χασάν. Είναι αρκετά σοβαρή, σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να σταματήσει οριστικά το ποδόσφαιρο (αυτό δεν το επιβεβαιώνουμε από πουθενά και σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη…). Οι εξετάζεις συνεχίζονται αφού πάνω από όλα είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή, και το ποδόσφαιρο […]

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σχετικά με την πορεία του Χασάν. Είναι αρκετά σοβαρή, σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να σταματήσει οριστικά το ποδόσφαιρο (αυτό δεν το επιβεβαιώνουμε από πουθενά και σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη…). Οι εξετάζεις συνεχίζονται αφού πάνω από όλα είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή, και το ποδόσφαιρο είναι σε δεύτερη μοίρα.

Πληροφορίες στα social media κυρίως αναφέρουν ότι τα πράγματα για τον Αιγύπτιο επιθετικό είναι δύσκολα, αλλά αν δεν επιβεβαιωθεί κάτι οριστικό, δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με σιγουριά για τίποτα.

Μια παλιά ιστορία που του είχε στοιχήσει τότε την μεταγραφή του στην Μπενφίκα, επέστρεψε με τον κορονοιό. (Οι εξετάσεις της Μπενφίκα εκείνη την εποχή είχαν βρει πρόβλημα με την καρδιά του – καλοκαίρι 2015…)

Άγνωστη ακόμη η ημερομηνία επιστροφής, αλλά στον Ολυμπιακό ψάχνουν για φορ στις μεταγραφές Ιανουαρίου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει ότι ο Αχμέντ Χασάν θα απουσίαζε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και τις προπονήσεις της ομάδας μας, επειδή παρουσίασε κάποιες επιπλοκές λόγω της πρόσφατης λοίμωξης από covid-19. Για προληπτικούς, κυρίως, λόγους παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού έκανε και συνεχίζει να κάνει ειδικές εξετάσεις. Εκτιμούσαν την επιστροφή στις αρχές του χρόνου, αλλα….

Το ζητούμενο της μεγάλης καθυστέρησης επανένταξης του ποδοσφαιριστή από τον κορονοιό προκαλεί μεγάλη ανησυχία αφού δύο μήνες περίπου είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και σίγουρα η κατάσταση δεν σηκώνει αερολογίες, αλλά βάση και του ιστορικού που υπάρχει υπάρχει μεγάλη ευαισθησία. Ο ποδοσφαιριστής στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με την καρδιά, που είχε εντοπιστεί κατά την διάρκεια εξετάσεων για την μεταγραφή του στην Μπενφίκα, και ήταν ο λόγος που δεν έγινε η μεταγραφή, αλλά με τον κορονοιό τώρα το πρόβλημα δείχνει να επανέρχεται και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη προσοχή. 

Πάνω από όλα είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή και μετά όλα τα άλλα. Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν για να υπάρχει απόλυτη σιγουρά.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Αχμέντ και γρήγορα να τον ξαναδούμε στα γήπεδα. Όλα είναι πληροφορίες χωρίς τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί, οπότε κρατάμε επιφύλαξη για το οτιδήποτε προκύψει. 

Μάλιστα κάποιοι βγήκαν και είπαν ότι θα επιστρέψει σε ρυθμό προπονήσεων στις 10/01 από τον νέο χρόνο, ενώ σήμερα βγήκε η πληροφορία που σας αναφέραμε. Η ιστορία, είναι περίπλοκη και χρειάζεται υπομονή για να ξεκαθαρίσει οριστικά. Πάνω απ΄ όλα ξανά λέμε είναι η υγεία του παίκτη και μετά όλα τα υπόλοιπα, για αυτό άλλωστε και στον Ολυμπιακό κάνουν ότι είναι καλύτερο για εκείνον και είναι διαρκώς κοντά του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ