Είναι από τους ποδοσφαιριστές που σε κάνουν να αγαπάς το τόπι περισσότερο. Ζογκλέρ, χαρισματικός και άπιαστος στο ένας εναντίον ενός. Η μεταγραφή που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον Άρη, και θα γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας. Η πρόταση έχει γίνει και τα καλά νέα αναμένονται. Το μεγάλο μπαμ είναι έτοιμο. Σημειώστε πως ενδιαφέρον για […]

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που σε κάνουν να αγαπάς το τόπι περισσότερο. Ζογκλέρ, χαρισματικός και άπιαστος στο ένας εναντίον ενός. Η μεταγραφή που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον Άρη, και θα γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας. Η πρόταση έχει γίνει και τα καλά νέα αναμένονται. Το μεγάλο μπαμ είναι έτοιμο.

Σημειώστε πως ενδιαφέρον για τον Αλ Ταμάρι υπάρχει. Και μάλιστα από το καλοκαίρι. Θυμίζει πολύ τον Γιάννη Φετφατζίδη. Τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Το ίδιο ποδοσφαιρικό «concept». Θέλουν οι Κιτρινόμαυροι μαζί τους Ματέο Γκαρσία, Αλ Ταμάρι και τον Μπρούνο Γκάμα.

Μεταξύ μας; Θα χαθεί η μπάλα αν προκύψει τέτοιο σχήμα. Παίζει να είναι το ποιοτικότερο σε ολόκληρη την Σούπερ Λιγκ. Καταγράφετε η σκέψη και ετοιμάζεται η υλοποίηση της.

Αλ-Ταμαρί: Το «διαμαντάκι» από την Ιορδανία που «έλαμψε» στο ΑΠΟΕΛ - Άγιαξ! - Fosonline

Πρόκειται για τον 23χρονο εξτρέμ από την Ιορδανία που φημίζεται για την τεχνική του κατάρτιση. Είναι ένας πραγματικός ζογκλέρ με την μπάλα στα πόδια και εξαιρετικός στο ένας με έναν, ενώ στην πατρίδα του θεωρείται εθνικός ήρωας.

 Του Ιορδανού μεσοεπιθετικού, που έκανε πράματα και θαύματα στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ο 23χρονος ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του στην περσινή σεζόν, ενώ αποθεώνεται από τους συμπατριώτες του, αφού θεωρείται ως ο καλύτερος παίκτης στην Ιορδανία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που του έχουν κολλήσει το παρατσούκλι ο «Μέσι της Ιορδανίας».

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω του κορωνοϊού, ο Ταμάρι πραγματοποίησε 34 συμμετοχές, έχοντας 3 γκολ και 9 ασίστ. Ο 23χρονος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και στην αριστερή πλευρά.

Μετακόμισε τελικά στην βελγική Λέουβεν και δεν προχώρησε πριν μερικούς μήνες η μεταγραφή του στον Άρη. Πλέον όμως φαίνεται πως οι επαφές των δυο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και δεν αποκλείεται να επιτευχθεί συμφωνία και μάλιστα άμεσα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ