Στον πολύ σημαντικό αγώνα με φόντο την 2η θέση της βαθμολογίας ο  Άρης υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό, και όπως την προηγούμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ έτσι και τώρα έχασε από τους πράσινους με 1-0. Τεράστιο το επιθετικό πρόβλημα του Άρη, και από την άλλη σωστά διαβασμένος ο Μπόλονι πήρε χρυσό τρίποντο που ξαναβάζει την ομάδα του […]

Στον πολύ σημαντικό αγώνα με φόντο την 2η θέση της βαθμολογίας ο  Άρης υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό, και όπως την προηγούμενη αγωνιστική με την ΑΕΚ έτσι και τώρα έχασε από τους πράσινους με 1-0. Τεράστιο το επιθετικό πρόβλημα του Άρη, και από την άλλη σωστά διαβασμένος ο Μπόλονι πήρε χρυσό τρίποντο που ξαναβάζει την ομάδα του γερά για τετράδα.

Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία για τον Άρη που δεν έχει πετύχει κανένα γκολ.

Άρης – Παναθηναϊκός 0 – 1

Μια ομάδα που περνάει αγωνιστική κοιλιά αλλά και με έντονο επιθετικό πρόβλημα ο Άρης που γκρέμισε όσα έχτιζε από την αρχή της; χρονιάς την τελευταία εβδομάδα. Αντί να ήταν το μεγάλο αφεντικό για την 2η θέση μπήκε σε περιπέτειες. Αντίθετο το δρομολόγιο του Παναθηναϊκού που αργά αλλά σταθερά μειώνει την διαφορά και πλέον βλέπει τετράδα.

Οι γηπεδούχοι των 19 τελικών αδικούνται από το τελικό αποτέλεσμα, βάσει ευκαιριών και απόδοσης, έχοντας και δοκάρι στο πρώτο μέρος, όμως τους έλλειψε η τύχη και είχαν απέναντι κι έναν καλό Διούδη.

Άρης-Παναθηναϊκός 0-1

Ο Παναθηναϊκός, που κράτησε το μηδέν για τέταρτο σερί ματς, για 80 λεπτά έπαιξε κατενάτσιο με εξαίρεση ένα τρίλεπτο όπου έκανε δυο μεγάλες φάσεις για το 0-2 και πάντως πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα που τον διατηρεί στην 5η θέση με 28 βαθμούς.

Ο Καμπετσής σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 9′ από αδράνεια της άμυνας του Άρη, ο οποίος στη συνέχεια κυριάρχησε και πίεσε έντονα, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 37′ ο Μαντσίνι είχε δοκάρι, ενώ ο Διούδης γλίτωσε τον Παναθηναϊκό με σωτήριες επεμβάσεις σε τέσσερις περιπτώσεις (53′, 60′, 75′, 90+3).

Από την πλευρά τους, οι Πράσινοι είχαν δύο τεράστιες ευκαιρίες για να “κλειδώσουν” τη νίκη με τον Εμμανουηλίδη στο 63′ και τον Βέλεθ στο 65′.

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα 

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα. Στο 9′ ο Χουάνκαρ εκτέλεσε φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, η άμυνα του Άρη αδράνησε και ο Βέλεθ έκανε την προβολή “στρώνοντας” ουσιαστικά την μπάλα στον Καμπετσή, ο οποίος πετάχτηκε στην πορεία και έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό με κοντινή προβολή!

Οι καλύτερες φάσεις του αγώνα

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ