Στον πολύ σημαντικό αγώνα της Ριζούπολης ο  Άρης μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια για να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγώνες με “Σεφτέ” του Νικόλα Ιωάννου! Σημαντική νίκη του Άρη στην Ριζούπολη! (VID) απολογισμό μόλις ένα βαθμό. Κατάφερε και πήρε δίκαια το πολύτιμο τρίποντο και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, […]

Στον πολύ σημαντικό αγώνα της Ριζούπολης ο  Άρης μπήκε με το μαχαίρι στα δόντια για να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά από τρεις αγώνες με “Σεφτέ” του Νικόλα Ιωάννου! Σημαντική νίκη του Άρη στην Ριζούπολη! (VID) απολογισμό μόλις ένα βαθμό. Κατάφερε και πήρε δίκαια το πολύτιμο τρίποντο και το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αν δεν έκανε πολύ μεγάλες αποκρούσεις ο πορτιέρο του Απόλλωνα. Το πρώτο γκολ του Νικόλα Ιωάννου με τη φανέλα του Άρη δεν άργησε και έδωσε την νίκη.

Απόλλων Σμύρνης – Άρης 0 – 1

Μια ομάδα που ήταν σε αγωνιστική κρίση, με έντονο επιθετικό πρόβλημα, και ο Άρης πήγε να γκρεμίσει όσα έχτιζε από την αρχή της χρονιάς στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, τελικά έβγαλε αντίδραση και επέστρεψε στις νίκες. Σημαντική νίκη ψυχολογίας και με πιστολέρο από Δευτέρα τα καλύτερα είναι μπροστά.

Ο Άρης πήγε στο ημίχρονο νικητής  χάρη στο τέρμα του Ιωάννου στο 18′. Ένα σκορ που αδικεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλα γκολ, αλλά είχαν πέσει πάνω σε έναν εκπληκτικό Βέρχουλστ. Μία καλή στιγμή είχε μόνο ο Απόλλωνας, με τον Σιαμπάνη να λέει «όχι» σε σουτ του Φερνάντεζ στο 30′

Ο Άρης πήρε το προβάδισμα κόντρα στον Απόλλων. Στο 18′ ο Άρης πήρε προβάδισμα επί του Απόλλωνα Σμύρνης χάρη στο παρθενικό γκολ του Ιωάννου. Ο Μπερτόγλιο έπιασε την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, την οποία σταμάτησαν σωτήρια πάνω στη γραμμή οι γηπεδούχοι, ωστόσο στη συνέχεια ο Ιωάννου με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Είναι η τρίτη συμμετοχή του Κύπριου διεθνή με τα κιτρινόμαυρα, και παράλληλα η δεύτερη του στο αρχικό σχήμα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στις πρώτες του συμμετοχές.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε πολύ ο ρυθμός του αγώνα και πολλες φορές ο Μάντζιος με φωνές προσπαθούσε να ξυπνήσει τους παίχτες του, που νόμιζαν ότι είχε τελειώσει ο αγώνας, αλλά και από την άλλη η ομάδα του Παράσχου δεν έδειχνε ότι μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο Μαντσίνι παίζει χωρίς παπούτσι στην αναμέτρηση του Άρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Μαντσίνι έπαιζε χωρίς παπούτσι

Χωρίς παπούτσι για τουλάχιστον ένα λεπτό αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη ο Μαντσίνι καθώς μετά από σύγκρουση με τον Ντομίνγκες αυτό σκίστηκε και του έφυγε από το πόδι.

Δεν υπήρξε όμως διακοπή στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα για ένα λεπτό ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης να κρατάει στα χέρια του το παπούτσι του και να προσπαθεί να παίξει χωρίς αυτό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ