Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δεχόμενος σχετικά γρήγορα γκολ και από κει και πέρα είχε ένα βουνό μπροστά του. Εντούτοις βρήκε τις στιγμές του και θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Η νίκη της Πόρτο με 3-0 επί της Μαρσέιγ κάνει την υπόθεση της 2ης θέσης πολύ δύσκολη, αφού θα υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.  Για 81 λεπτά άντεξε ο Ολυμπιακός στο […]

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δεχόμενος σχετικά γρήγορα γκολ και από κει και πέρα είχε ένα βουνό μπροστά του. Εντούτοις βρήκε τις στιγμές του και θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Η νίκη της Πόρτο με 3-0 επί της Μαρσέιγ κάνει την υπόθεση της 2ης θέσης πολύ δύσκολη, αφού θα υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας. 

Για 81 λεπτά άντεξε ο Ολυμπιακός στο «Etihad Stadium» και ηττήθηκε στο τέλος με 3-0 από την Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική του Champions League. Αφού ξεπέρασε το… σοκ του πρώτου 20λεπτου, ένα διάστημα στο οποίο δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σίτι και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον Τόρες (12’), στη συνέχεια άρχισε να κυκλοφορεί λίγο την μπάλα έως το τέλος του πρώτου μέρους που ήταν η… αφετηρία για την «αντεπίθεσή» του στο δεύτερο ημίχρονο.

Μια «αντεπίθεση», όμως, που δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Ο Ολυμπιακός ήταν μέσα στο ματς έως το 81’, δημιουργώντας σοβαρούς «πονοκεφάλους» στην ομάδα του Γκουαρντιόλα, μέχρι που ήρθε ένα φανταστικό γκολ του Ζεσούς για να γράψει το 2-0 (81’) και στο τέλος οι «ερυθρόλευκοι» να καταρρεύσουν, δεχόμενοι και τρίτο γκολ από τον Κανσέλο (90’).

https://www.youtube.com/watch?v=9AJSE1MxRbo

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ