Ο Ραφίνια αποτελεί κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βραζιλιάνος άσος μπορεί να είναι μπακ αλλά το τόπι το κατέχει όσο λίγοι. Το ότι αποχωρεί δεν σημαίνει ότι είναι κακός ποδοσφαιριστής, απλά δεν έδεσε αυτή η συνεργασία όπως θα περιμέναν και οι δύο πλευρές. Ο χωρισμός ήταν η καλύτερη λύση. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής […]

Ο Ραφίνια αποτελεί κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βραζιλιάνος άσος μπορεί να είναι μπακ αλλά το τόπι το κατέχει όσο λίγοι. Το ότι αποχωρεί δεν σημαίνει ότι είναι κακός ποδοσφαιριστής, απλά δεν έδεσε αυτή η συνεργασία όπως θα περιμέναν και οι δύο πλευρές. Ο χωρισμός ήταν η καλύτερη λύση.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλων Σμύρνης για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Σίγουρα έιναι μια απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού που ήρθε για να μεγαλώσει τα σενάρια που ήδη ακούγονταν στην πιάτσα περί της αποχώρησης του.

Έχουν γίνει ήδη επαφές μεταξύ του μάναντζερ και του Ολυμπιακού για την λύση του συμβολαίου του και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει. Πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από το λιμάνι.

Οι Βραζιλιάνοι το έπαιζαν το θέμα της αποχώρησης του καιρό τώρα και μάλιστα με σιγουριά. Μπορεί να ήξεραν κατι παραπάνω από την πλευρά του Βραζιλιάνου.

Σίγουρα γίνεται και σύνδεση της αποχώρησης του Ραφίναι με την έλευση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού Κένι Λάλα που αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της άμυνας. Λογικά θα μπει άμεσα στην ενδεκάδα, κα΄τι που είχαμε δει και στην περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που πήρε αμέσως την φανέλα στο σπίτι του.

Επόμενος προορισμός: Προς Σάλκε μεριά τον περιμένουν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι