Το θέμα της διακοπής της συνεργασίας Ολυμπιακού με Ραφίνια φέρεται να έχει μπει στην τελική ευθεία! Το όλο θέμα είναι τελειώσει σήμερα που τελειώνουν οι μεταγραφές. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μείνει ελεύθερος. Παρά το μήνυμα που έστειλε, μέσω  instagram, τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, όπως σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ […]

Το θέμα της διακοπής της συνεργασίας Ολυμπιακού με Ραφίνια φέρεται να έχει μπει στην τελική ευθεία! Το όλο θέμα είναι τελειώσει σήμερα που τελειώνουν οι μεταγραφές. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μείνει ελεύθερος.

Παρά το μήνυμα που έστειλε, μέσω  instagram, τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, όπως σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ (Κλικ)

Στον Ολυμπιακό δεν ξεχνάνε την λάθος κίνηση του Βραζιλιάνου να κάνει επαφές με την Σάλκε, το όποιο παραδέχτηκα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Σαν απάντηση ο Ολυμπιακός έφερε για βασικό τον Λάλα και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο Ραφίνια αποτελεί κόσμημα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βραζιλιάνος άσος μπορεί να είναι μπακ αλλά το τόπι το κατέχει όσο λίγοι. Το ότι αποχωρεί δεν σημαίνει ότι είναι κακός ποδοσφαιριστής, απλά δεν έδεσε αυτή η συνεργασία όπως θα περιμέναν και οι δύο πλευρές. Ο χωρισμός ήταν η καλύτερη λύση.

Ο εκπρόσωπος του Ραφίνια είναι στο ψάξιμο για να βρει την επόμενη ομαδα. Με δεδομένο πως σήμερα ολοκληρώνεται ουσιαστικά το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος. Για να μπορέσει να βρει ομάδα έως τα μέσα του μήνα, όπου επιτρέπεται για τους παίκτες που είναι ελεύθεροι.

Από την άλλη μεριά υπάρχει και η Βραζιλία, όπου οι μεταγραφές ξεκινούν από τον Μάριο, για τη νέα σεζόν.

Το παλεύει μέχρι το φινάλε η Γρανάδα. Οι Ισπανοί έχουν ανάγκη από έναν χαφ με τα χαρακτηριστικά του Πέπε και επιθυμούν διακαώς την απόκτησή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ομάδα συνεργάζεται στενά με το γραφείο μάνατζερ που έφερε τον παίκτη στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Απόλλων Σμύρνης για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Σίγουρα έιναι μια απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού που ήρθε για να μεγαλώσει τα σενάρια που ήδη ακούγονταν στην πιάτσα περί της αποχώρησης του.

Στον Ραφίνια έχει ξεκαθαριστεί πως η ιεραρχία στους δεξιούς μπακ θα είναι Λαλά βασικός και ο Ανδρούτσος δεύτερος, ο οποίος θα πάρει πολλές ευκαιρίες (ήδη συμβαίνει) για να τσεκαριστεί στην νέα θέση του(και φαίνεται οτι του βγαίνει). 

Έχουν γίνει ήδη επαφές μεταξύ του μάναντζερ και του Ολυμπιακού για την λύση του συμβολαίου του και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει. Πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από το λιμάνι.

Οι Βραζιλιάνοι το έπαιζαν το θέμα της αποχώρησης του καιρό τώρα και μάλιστα με σιγουριά. Μπορεί να ήξεραν κατι παραπάνω από την πλευρά του Βραζιλιάνου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ