Το θέμα της διακοπής της συνεργασίας Ολυμπιακού με Ραφίνια τελειώσε και ο Βραζιλιάνος πήρε τον δρόμο του. Παρά το μήνυμα που έστειλε, μέσω  instagram, τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, όπως σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ (Κλικ) Σειρά πήρε ο Πέπε που έφυγε ως δανεικός για Φαμαλικάο (Πορτογαλία) και σειρά πήρε ο επόμενος. […]

Το θέμα της διακοπής της συνεργασίας Ολυμπιακού με Ραφίνια τελειώσε και ο Βραζιλιάνος πήρε τον δρόμο του. Παρά το μήνυμα που έστειλε, μέσω  instagram, τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, όπως σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας εδώ (Κλικ)

Σειρά πήρε ο Πέπε που έφυγε ως δανεικός για Φαμαλικάο (Πορτογαλία) και σειρά πήρε ο επόμενος.

Στον Ολυμπιακό η μεταγραφική κινητικότητα συνεχίζεται, καθώς γίνονται προσπάθειες να αποσυμφορηθεί το ρόστερ. Μετά την ηχηρή αποχώρηση του Ραφίνια, ένας ακόμη παίκτης αναμένεται να φύγει από το λιμάνι.

Ο λόγος για τον Μάξι Λοβέρα, ο οποίος δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά οι Πειραιώτες πιστεύουν σ’ αυτόν.

Γι’ αυτό αποφάσισαν να τον δώσουν δανεικό, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Ρασίνγκ στην Αργεντινή, προκειμένου να παραχωρήσει δανεικό τον Λοβέρα έως το καλοκαίρι, βάζοντας και οψιόν αγοράς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν