Ο  Άρης  συνεχίζει την προσπάθεια του για την όσο καλύτερη βαθμολογική θέση του και είναι σε αναμονή της μεταγραφής του επιθετικού. Αλλά ειδικά μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και το γκολ που έχει γίνει σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες στον Άρη (δεν έχει βρει δίχτυα σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε) ο Καρυπίδης το πήρε απόφαση […]

Ο  Άρης  συνεχίζει την προσπάθεια του για την όσο καλύτερη βαθμολογική θέση του και είναι σε αναμονή της μεταγραφής του επιθετικού. Αλλά ειδικά μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και το γκολ που έχει γίνει σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες στον Άρη (δεν έχει βρει δίχτυα σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε) ο Καρυπίδης το πήρε απόφαση να πάει με την άμεσα καλύτερη δυνατή λύση, και όχι να περιμένει πλέον 1-2 πολύ ιδιαίτερες αλλά δύσκολες περιπτώσεις.

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γ. Μποροβήλος, επιβεβαίωσε πως υπήρξε επαφή με τον Άρη για τη μεταγραφή του Μπαράλες 

Για την απόκτηση επιθετικού κινείται ο Άρης τις τελευταίες ώρες με τους «κίτρινους» να συνεχίζουν τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Ο Άρης θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του έναν παίκτη που θα έχει το εύκολο γκολ και θα βοηθήσει την ομάδα να ξεμπλοκάρει.

Ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι ΤΙΜΙΟΣ ποδοσφαιριστής, και η δοκιμασμένη λύση για το επιθετικό πρόβλημα

Ο επιθετικός του Αστέρας Τρίπολης, που… βγάζει μάτια φέτος (με 9 γκολ),

Ο Αργεντινός του Αστέρα έχει το θετικό ότι δεν χρειαστεί προσαρμογή αφού γνωρίζει καλά το Ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Άρης ετοιμάζεται να κάνει την επαφή του με την ομάδα της Αρκαδίας  για τον 33χρονο επιθετικό που θα πρέπει η πρόταση να τους ικανοποιήσει για να συναινέσουν στη μετακίνησή του.

Super League: Επέστρεψε Ελλάδα, για τη Λαμία ο Μπαράλες | SPORTS | thepressroom.gr

Από τον Μπαράλες της πρώτης χρονιάς με τον Αστέρα έως τον εφετινό μεσολάβησε η ποδοσφαιρική ωρίμανση, οι εμπειρίες, αλλά κι η δοκιμή σε κάτι παραπάνω. Ο 33χρονος Αργεντινός δεν έχει ποδοσφαιρικά απωθημένα, αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να απολαμβάνει αυτό που αγαπά, να ζει ήσυχα με την οικογένειά του και να δικαιώνει πρωτίστως τον εαυτό του για τις επιλογές του. Εξάλλου, ήδη έχει κερδίσει μία θέση στο πάνθεον των ξένων που πέρασαν από το ελληνικό ποδόσφαιρο και άφησαν τη σφραγίδα τους χωρίς να παίξουν στους λεγόμενους ‘μεγάλους’. Και αυτό είναι μεγαλύτερο κατόρθωμα από κάθε τίτλο.

Ο Άρης δεν μπορεί να σηκώσει το μεταγραφικό ρίσκο με τον Μήτρογλου!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ