Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στον σημαντικό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι με μια ενδεκάδα εκτός, Πολύ δύσκολο το έργο του Μαρτίνς απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Πεπ. Νέα απουσία για τον Ολυμπιακό  ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, στα τεστ που έγιναν πριν το παιχνίδι με τη Σίτι…Θυμίζουμε […]

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στον σημαντικό αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι με μια ενδεκάδα εκτός, Πολύ δύσκολο το έργο του Μαρτίνς απέναντι στην πολύ δυνατή ομάδα του Πεπ.

Νέα απουσία για τον Ολυμπιακό  ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, στα τεστ που έγιναν πριν το παιχνίδι με τη Σίτι…Θυμίζουμε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη αρκετά προβλήματα. Οι Χασάν και Ελ Αραμπί έχουν κορωνοϊό. Οι Βαλμπουενά, Χολέμπας και Βινάγκρε είναι τραυματίες ενώ εκτός και ο Ραφίνια ο οποίος πονάει από έναν τραυματισμό που είχε στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Να προσθέσουμε και τον Μπρούμα που το Σάββατο οι ενοχλήσεις του (μυϊκός τραυματισμός) έγιναν πιο έντονες και τέθηκε νοκ άουτ.

Μιλάμε για μια πειραματική ενδεκάδα που θα κληθεί να κατεβάσει ο Πέδρο Μαρτίνς και αν για την άμυνα είναι λίγο πολύ γνωστά, μεσοεπιθετικά γίνεται χαμός. Καλείται να βρει τους αντικαταστάτες άμεσα…

 Σα – Ντρέγκερ, Σεμέδο, Σισέ (ή Μπα) ……. – Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά – ……, Φορτούνη και Μασούρα.

Παίρνει προβάδισμα το σενάριο ο Πέδρο Μαρτίνς να επιλέξει το 5-3-2 και να προστεθεί στους μπακ ο Μπα τώρα που είναι εκτός ο Ραντζέλοβιτς. Συν τοις άλλοις, εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Κάιπερς και Λοβέρα, περιορίζοντας τις επιλογές μεσοεπιθετικά για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ