Ο Ολυμπιακός απλά δεν μπορούσε με τις τόσες απουσίες του και απέναντί στην πιο ακριβή ομάδα του πλανήτη, να κάνει κάτι παραπάνω, και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Στους επόμενους δύο αγώνες θα κριθούν όλα για τον Ολυμπιακό, με το πιο εφικτό σενάριο να είναι η τρίτη θέση.  Εκτός πλάνων ήταν παίκτες βασικοί όπως οι Ελ […]

Ο Ολυμπιακός απλά δεν μπορούσε με τις τόσες απουσίες του και απέναντί στην πιο ακριβή ομάδα του πλανήτη, να κάνει κάτι παραπάνω, και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Στους επόμενους δύο αγώνες θα κριθούν όλα για τον Ολυμπιακό, με το πιο εφικτό σενάριο να είναι η τρίτη θέση.

 Εκτός πλάνων ήταν παίκτες βασικοί όπως οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Χασάν, Χολέμπας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς. Άλλοι παίκτες βασικοί, άλλοι παίκτες «κλειδιά»…Παρόλα αυτά όμως η ομάδα του Πειραιά κράτησε τη Σίτι σε χαμηλά επίπεδα, όσον αφορά το σκορ, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Βέβαια το παιχνίδι πήγε στον ρυθμό των Άγγλων. Κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους, είχαν την κατοχή και έκαναν παιχνίδι…

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πορτογάλος κόουτς προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, βάζοντας τους Βρουσάι, Σουντανί και Μπουχαλάκη, όμως ο Ολυμπιακός ήταν αδύνατον να κρατήσει μπάλα και να δημιουργήσει φάσεις.

Ο Ολυμπιακός μετά το 80 έγραψε την πρώτη τελική του προσπάθεια, και σίγουρα με μηδενική επιθετική δραστηριότητα δεν θα μπορούσε να ζητήσει κατι παραπάνω.

Πλέον, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σαν… τελικό το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τη Μαρσέιγ εκτός έδρας, ενώ αν νικήσει στη Γαλλία, θα έχει ελπίδες ακόμα και για πρόκριση με την Πόρτο εντός. Αυτή τη στιγμή η Σίτι έχει 12 βαθμούς και οι Πειραιώτες τρεις, ενώ Πόρτο και Μαρσέιγ με ματς λιγότερο έξι και κανέναν αντίστοιχα.

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Χωρίς αντίσταση | SPORTS | thepressroom.gr

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα

Ο Ζεζούς έδωσε στον Στέρλινγκ, αυτός με τακουνάκι μέσα στην περιοχή έδωσε στον Φόντεν, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στη φάση πάντως του 0-1, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για φάουλ στον Φορτούνη στην αρχή της φάσης, όμως από το VAR δεν έκριναν πως υπάρχει κάποια παράβαση και το τέρμα μέτρησε κανονικά.

https://www.youtube.com/watch?v=OZWDqHLi7Eo

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ