Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν πρωταθλητής κάνοντας μια σοβαρή εμφάνιση απέναντι στην αξιόμαχη Λάρισα. Πρόσφερε γκολ και θέαμα η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς και κλείνει την φετινή χρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ώρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έφτασε! Φοβερός Μπρούμα που ήταν μέσα σε τέσσερα γκολ και με αρκετές καλές ενέργειες. Ο παίχτης […]

Ο Ολυμπιακός έπαιξε σαν πρωταθλητής κάνοντας μια σοβαρή εμφάνιση απέναντι στην αξιόμαχη Λάρισα. Πρόσφερε γκολ και θέαμα η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς και κλείνει την φετινή χρονιά στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ώρα ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έφτασε!

Φοβερός Μπρούμα που ήταν μέσα σε τέσσερα γκολ και με αρκετές καλές ενέργειες. Ο παίχτης που μπορεί να κάνει την διαφορά στον Ολυμπιακό. Για αυτό άλλωστε ήρθε. Το 2021 θα είναι η χρονιά του.

Ολυμπιακός – Λάρισα 5 – 1

Οι πρωταθλητές που πριν αγωνιστούν είχαν παρέα στην κορυφή μετά το διπλό του Άρη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ, αλλά μετά την νίκη τους είναι μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία και πρωταθλητές χειμώνα,  ολοκληρώνοντας ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα του τελευταίου 1,5 μήνα.

Ολυμπιακός πολλών αστέρων 

Ο Ολυμπιακός είχε αναμενόμενα την κατοχή της μπάλας και κατ’ επέκταση την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα, κόντρα σε μια ομάδα σίγουρα δεν έπαιξε ταμπούρι, αλλά δεδομένα είχε πρώτο στόχο να οχυρωθεί καλά πίσω. Στοχεύοντας να απειλήσει κυρίως μέσω αντεπιθέσεων. Οι Πειραιώτες μπήκαν καλύτερα απ’ ό,τι στα περισσότερα παιχνίδια τους

Ολυμπιακός – ΑΕΛ 5-1: Πρωταθλητής Χειμώνα με μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση

Πρώτο ημίχρονο

Ο Σουντανί, από κεφαλιά πάσα του Ελ Αραμπί άνοιξε το σκορ στο 25′, ενώ ο Μαροκινός πέτυχε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών στο 40′. Είχε ισοφαρίσει ο Πινακάς στο 33′. Οι γηπεδούχοι είναι συνολικά ανώτεροι, έχουν βρει ρυθμό μετά το πρώτο τέταρτο και δίχως να έχουν πατήσει το γκάζι ελέγχουν την κατάσταση.

25′ ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός, 1-0! Σέντρα του Ραφίνια, πρώτη κεφαλιά του Ελ Αραμπί μπροστά από την εστία και δεύτερη του Σουντανί, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά

33′ ΓΚΟΛ η ΑΕΛ, 1-1! Πρώτη κεφαλιά ο Μιχαήλ μετά το κόρνερ του Πλατέλλα, δεύτερη του Πινακά από κοντά και το ματς στα ίσα, με το πέμπτο του γκολ στο πρωτάθλημα.

40′ ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός, 2-1! Άτσαλο διώξιμο του Μιχαήλ που στρώνει στον Φορτούνη, ο οποίος προλαβαίνει τον Μπάγιτς και δίνει έτοιμο γκολ στον Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Το 10ο γκολ του Μαροκινού σε 11 συμμετοχές.

Super League: Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 5-1 τη Λάρισα (VIDEO)

Δεύτερο ημίχρονο

Η ομάδα του Πειραιά έκανε ό,τι ήθελε στο δεύτερο ημίχρονο τους «βυσσινί» που στο πρώτο μέρος στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να σκοράρουν. Στην επανάληψη, ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, ενώ είχε σε μεγάλα κέφια τον Μππρούμα που επέστρεψε στην ενδεκάδα της ομάδας του Πειραιά.

66′ ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός, 3-1! Πάσα του Φορτούνη στον Μπρούμα, γύρισμα για τον Μασούρα που νίκησε τον Μπάγιτς

79′ ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός, 4-1! Κεφαλιά του Μασούρα σε κόρνερ της ΑΕΛ, με τον άσο των Πειραιωτών να βγάζει τους γηπεδούχους στην κόντρα με αυτόν τον τρόπο. Ο Μπρούμα έφυγε μόνος του, κουβαλώντας την μπάλα σχεδόν από τη σέντρα και πλάσαρε ψύχραιμα τον Μπάγιτς.

88′ ΓΚΟΛ ο Ολυμπιακός, 5-1 με τον διαμονισμένο Ελ Αραμπί. Οι Πειραιώτες άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα από τη μεσαία γραμμή μέχρι την περιοχή, ο Μασούρας έδωσε στον Ελ Αραμπί και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ραφίνια (58′ Ανδρούτσος), Σεμέδο (76′ Παπαδόπουλος), Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά (80′ Κάιπερς), Σουντανί (58′ Μασούρας), Φορτούνης (76′ Τιάγκο Σίλβα), Μπρούμα, Ελ Αραμπί.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις τηλεοπτικές του δηλώσεις

Είναι αλήθεια πως ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να τελειώσουμε στην πρώτη θέση. Περιμένουμε και τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας. Ο ρυθμός ήταν χαμηλός σήμερα λόγω του πως είχε την άμυνα της ΑΕΛ. Σήμερα κρατάμε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι Σουντανί, Ανδρούτσος και Μπα θέλουν χρόνο συμμετοχής. Υπήρχαν και άλλοι που έπρεπε να ξεκουραστούν. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι με όλους.

Το 2020 ήταν πολύ δύσκολη για τον κόσμο και για τον Ολυμπιακό. Επίσης όμως και μία πολύ πετυχημένη χρονιά και από τις πιο πετυχημένες. Παρότι δεν παρουσιάσαμε τόσο ποιοτική εικόνα και έχουμε εξηγήσει τους λόγους και τα προβλήματα. Να ξεπεράσουμε την πανδημία και να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Το τέλος της πανδημίας να έρθει γρήγορα και να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ