Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έχει αποκτήσει τον Παπασταθόπουλο και απομένουν μόνο τα τυπικά για την μεταγραφή του. Μια ακόμα λύση για τον Πέδρο αλλά η μεταγραφή αυτή μπορεί να οδηγήσει σε καραμπόλα με τον Σισέ; Αν τα οικονομικά ανταλλάγματα είναι αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός, τότε ΝΑΙ. Πριν καιρό σας είχαμε δώσει την περίπτωση μεταγραφικής καραμπόλας […]

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έχει αποκτήσει τον Παπασταθόπουλο και απομένουν μόνο τα τυπικά για την μεταγραφή του. Μια ακόμα λύση για τον Πέδρο αλλά η μεταγραφή αυτή μπορεί να οδηγήσει σε καραμπόλα με τον Σισέ; Αν τα οικονομικά ανταλλάγματα είναι αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός, τότε ΝΑΙ.

Πριν καιρό σας είχαμε δώσει την περίπτωση μεταγραφικής καραμπόλας με Σωκράτη και Σισέ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

Δεν ήταν τα χρήματα τόσο που έκαναν τον Παπασταθόπουλο να πει το «ναι» και να γυρίσει στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού. Ήταν ο τρόπος που τον έχει προσεγγίσει εδώ και καιρό η ομάδα του Πειραιά. Αλλά και το γεγονός πως την υπόθεση αυτή έχει χειριστεί προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Όπως και να έχει ο «Πάπα» είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως εντός της εβδομάδας ο παίκτης πρόκειται να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό!

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν τα τελευταία 24ωρα σε προχωρημένες επαφές, και τελικά είχαμε λευκό καπνό. Ο Σωκράτης πιάνει λιμάνι. Και ο Σισέ ετοιμάζει βαλίτσες;

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, δεδομένα είχαν ασχοληθεί με τον Σωκράτη από το καλοκαίρι.

Όλη η ομάδα τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Παπασταθόπουλο και αυτό είναι κάτι το οποίο είχε επιβεβαιώσει και ο Κώστας Καραπαπάς σε πρόσφατο σχόλιό του για το θέμα του Σωκράτη.

Στις αρχές της εβδομάδας ο 32χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Άρσεναλ κι από τότε αναζητά τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του. Όλα δείχνουν ότι αυτός θα είναι ο Ολυμπιακός κι ο Sokratis θα επαναπατριστεί μετά το 2008.

Πριν από μερικά 24ωρα ο ιταλικός Τύπος έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον έμπειρο στόπερ, αλλά όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός ποτέ δεν είχε… εγκαταλείψει την υπόθεση. Αντίθετα με προσεκτικές και συντονισμένες κινήσεις φρόντιζε να κρατά «ζεστό» το ενδιαφέρον του για τον Παπασταθόπουλο. 

Ο τελευταίος μετά από 13 χρόνια εκτός συνόρων (το 2008 είχε πωληθεί από την ΑΕΚ στην Τζένοα) κι έχοντας παίξει σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ (Μίλαν, Ντόρτμουντ, Άρσεναλ) ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει έως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.  

Για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκαν και οι Φενέρμπαχτσε, Τζένοα, Μπέτις, ωστόσο, εκτός απρόοπτου οι πρωτοπόροι και αήττητοι της Super League φαίνεται πως βγαίνουν νικητές στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Ολυμπιακός: Μεταγραφική καραμπόλα - Ο Παπέ φέρνει Σωκράτη στο λιμάνι;

Μια καραμπόλα σε εξέλιξη;

Γαλλικές «σειρήνες» για τον Παπέ Αμπού Σισέ. Πιο συγκεκριμένα, ενδιαφέρον από την Νις υπάρχει για τον Σενεγαλέζο αμυντικό του Ολυμπιακού, αυτό αναφέρουν και τα γαλλικά ΜΜΕ. Αλλά και από την Πρεμιερ Λιγκ υπάρχει ενδιαφέρον  

Πάντως, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για τους Γάλλους, καθώς οι Πειραιώτες δεν θα αφήσουν εύκολα τον βασικό στόπερ τους. Για τον Σισέ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αξιώνουν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Και μόνο αν λάβουν αυτό το ποσό θα παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε, ο Σενεγαλέζος ανανέωσε πριν από λίγο καιρό το συμβόλαιο του έως το 2024 και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ικανοποιηθούν οικονομικά για να γίνει μεταγραφή ο παίχτης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ