Η ΑΕΚ  εδώ και μέρες είχε εντοπίσει τον βασικό της υποψήφιο. Πλέον με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να τον κλείσει. Η δεύτερη βελτιωμένη προσφορά που κατέθεσε η ΑΕΚ στον ποδοσφαιριστή, ήταν αρκετή για να πει το ναι. Ο παίχτης έχει κλειδώσει οριστικά για τον δικέφαλο και απομένει μια ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των ομάδων. Άμεσα αναμένεται να […]

Η ΑΕΚ  εδώ και μέρες είχε εντοπίσει τον βασικό της υποψήφιο. Πλέον με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να τον κλείσει.

Η δεύτερη βελτιωμένη προσφορά που κατέθεσε η ΑΕΚ στον ποδοσφαιριστή, ήταν αρκετή για να πει το ναι.

Ο παίχτης έχει κλειδώσει οριστικά για τον δικέφαλο και απομένει μια ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ των ομάδων. Άμεσα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές. Πιθανότατα Κυριακή θα βρίσκεται στα γραφεία της νέας του ομάδας.

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή για την ΑΕΚ.  Ο διεθνής Ελβετός μέσο-επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Στίβεν Ζούμπερ. O 30χρονος ύψους 1,82 διεθνής Ελβετός, αγωνίστηκε και στα τρία ματς  στο πρόσφατο Euro.

Ο Ζούμπερ πήγε στην Άιντραχτ πέρσι το καλοκαίρι από την Χοφενχάιμ, έναντι 3 εκατομμυρίων.  Την προηγούμενη σεζόν είχε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Άιντραχτ. Ωστόσο φέτος το καλοκαίρι άρχισε να συζητείται το ενδεχόμενο παραχώρησης του. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ