Η ΑΕΚ  εδώ και μέρες έχει εντοπίσει τον βασικό της υποψήφιο. Πλέον έχει φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του. Τα μέλη του επιτελείου της ομάδας έχουν πρώτα πείσει τον παίκτη να έρθει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και με αυτόν σύμμαχο έχουν καταφέρει να φτάσουν πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του. Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή […]

Η ΑΕΚ  εδώ και μέρες έχει εντοπίσει τον βασικό της υποψήφιο. Πλέον έχει φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του. Τα μέλη του επιτελείου της ομάδας έχουν πρώτα πείσει τον παίκτη να έρθει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και με αυτόν σύμμαχο έχουν καταφέρει να φτάσουν πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του.

Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή προσπαθεί να κλείσει η ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA.  Αφού είναι σε επαφές για την μεταγραφή του διεθνή Ελβετού μέσο-επιθετικού της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Στίβεν Ζούμπερ. O 30χρονος ύψους 1,82 διεθνής Ελβετός, αγωνίστηκε και στα τρία ματς που έδωσε η εθνική ομάδα της χώρας του στο πρόσφατο Euro.  Στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου, είναι προς παραχώρηση κι όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ έχει μπει γερά στο παιχνίδι για την απόκτηση του.

Ο Ζούμπερ αγοράστηκε πέρσι το καλοκαίρι από την Χοφενχάιμ, έναντι 3 εκατομμυρίων.  Την σεζόν που πέρασε είχε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Άιντραχτ. Ωστόσο φέτος το καλοκαίρι άρχισε να συζητείται το ενδεχόμενο παραχώρησης του.  Είναι σε τέτοια διαδικασία εδώ και μερικές εβδομάδες, όμως προς το παρόν δεν έχει κλείσει κάποια συμφωνία. Η ΑΕΚ σύμφωνα με  πληροφορίες έχει υπόψη της την δυνατότητα εδώ και μερικά 24ωρα.  Παρά την δυσκολία, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει σε συμφωνία με την Άιντραχτ και τον ποδοσφαιριστή.

Βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ