Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρώσει η ΑΕΚ την μεταγραφή του μεσοεπιθετικού που θα παίζει τόσο στα άκρα,  από αριστερά, όσο και πίσω από τον φορ. Η Ένωση  εδώ και μέρες έχει εντοπίσει τον βασικό της υποψήφιο. Πλέον έχει φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του. Τα μέλη του επιτελείου της ομάδας έχουν πρώτα πείσει τον […]

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρώσει η ΑΕΚ την μεταγραφή του μεσοεπιθετικού που θα παίζει τόσο στα άκρα,  από αριστερά, όσο και πίσω από τον φορ.

Η Ένωση  εδώ και μέρες έχει εντοπίσει τον βασικό της υποψήφιο. Πλέον έχει φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του. Τα μέλη του επιτελείου της ομάδας έχουν πρώτα πείσει τον παίκτη να έρθει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Και με αυτόν σύμμαχο έχουν καταφέρει να φτάσουν πολύ κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του.

Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο οι εξελίξεις θα είναι ταχύτατες. Πρόκειται για ενεργό ποδοσφαιριστή που έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του. Και έχει συμμετάσχει κανονικά στα πρώτα ματς και της σεζόν .

Η ΑΕΚ έψαξε πολύ και αυτή την περίπτωση λόγω των πολλών χαρακτηριστικών που ήθελε να έχει ο ποδοσφαιρστής . Αφού προορίζεται και για να παίζει μαζί με κάποιους ποδοσφαιριστές στην εντεκάδα .Καθώς και να είναι ρολίστας όταν χρειάζεται.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ όλες αυτές τις μέρες καλύφθηκε με πέπλο μυστικότητας. Που αναμένεται να εξηγηθεί αν όλα πάνε καλά από την αποκάλυψη του ονόματος του παίκτη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!
Ελλάδα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του Super Cup!