Προχωράει για την ολοκλήρωση και του τυπικού μέρους της μεγάλης μεταγραφής του Στήβεν Ζούμπερ η ΑΕΚ. Η προσπάθεια της ΑΕΚ να κλείσει το Ελβετό βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Χθες το βράδυ επήλθε οριστική συμφωνία σε προφορικό επίπεδο με την Άιντραχτ. Μέσα στη μέρα αναμένεται να αρχίσει η ανταλλαγή εγγράφων και η δρομολόγηση του ταξιδιού του […]

Προχωράει για την ολοκλήρωση και του τυπικού μέρους της μεγάλης μεταγραφής του Στήβεν Ζούμπερ η ΑΕΚ.

Η προσπάθεια της ΑΕΚ να κλείσει το Ελβετό βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Χθες το βράδυ επήλθε οριστική συμφωνία σε προφορικό επίπεδο με την Άιντραχτ.

Μέσα στη μέρα αναμένεται να αρχίσει η ανταλλαγή εγγράφων και η δρομολόγηση του ταξιδιού του παίκτη στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώσεις.

Η συμφωνία που έγινε χθες το βράδυ προβλέπει τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς. Το ποσό που συμφωνήθηκε μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις είναι κοντά στα 2.000.000 ευρώ.

Πιθανότατα θα δοθεί ένα μέρος του ποσού ως ενοίκιο για τον πρώτο χρόνο και εξόφληση από το καλοκαίρι του 2022 και μετά.

Η ΑΕΚ εννοείται πως αναλαμβάνει την πληρωμή ολόκληρου του συμβολαίου του Ζούμπερ, που είναι κοντά στο 1.000.000 ευρώ και ο παίκτης θα υπογράψει από τώρα το συμβόλαιο για το καλοκαίρι του 2022 που θα έχει τριετή διάρκεια, μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα μόλις πληρωθεί η οψιόν στην Άιντραχτ. Συνολικά ο 30χρονος διεθνής Ελβετός θα δεσμευθεί με την ΑΕΚ για τέσσερα χρόνια (1+3). Αν δεν προκύψει κάποιο εξαιρετικό απρόοπτο. Η μεγάλη μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στη μέρα. Και ο παίκτης μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πετάξει από Φρανκφούρτη για Αθήνα για να ανακοινωθεί και να ξεκινήσει προπονήσεις ενόψει τη πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ