Ο Ολυμπιακός στην 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στον πολύ σημαντικό αγώνα του με την Μαρσέιγ τα πήγε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη με 2 πέναλτι από το var άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού. Και αν στο πρώτο μπορεί να γίνει συζήτηση στο δεύτερο είναι ξεκάθαρο ότι το χέρι του Ραφίνια […]

Ο Ολυμπιακός στην 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ στον πολύ σημαντικό αγώνα του με την Μαρσέιγ τα πήγε πολύ καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη με 2 πέναλτι από το var άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού. Και αν στο πρώτο μπορεί να γίνει συζήτηση στο δεύτερο είναι ξεκάθαρο ότι το χέρι του Ραφίνια δεν είναι εντός περιοχής.

Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς είναι με τον Σα στο τέρμα. Αριστερά της άμυνας Χολέμπας, δεξιά Ραφίνια και στόπερ οι Σισέ, Σεμέδο. Στο κέντρο  ήταν η τριάδα των Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά, ενώ αριστερά στα εξτρέμ ο Βρουσάι, δεξιά ο Φορτούνης και στην επίθεση Ελ Αραμπί.

Μαρσέιγ - Ολυμπιακός 2-1 LIVE: Πάλι με πέναλτι οι Γάλλοι

Ο Ολυμπιακός μπήκε στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλά διαβασμένος και δεν επέτρεψε στην Μαρσέιγ να κάνει το παιχνίδι της. Αντίθετα όσο περνούσε η ώρα κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και έγινε επικίνδυνος σε ορισμένες περιπτώσεις.  Οι ερυθρόλευκοι περίμεναν τους Μασσαλούς πίσω (το κέντρο τους δεν λειτούργησε καλά σε ένα σημαντικό διάστημα) και έπειξαν καλά στην κόντρα. Με αυτόν τον τρόπο (και με τον Αφρικανό να τελειώνει τρομερά τη φάση) σημειώθηκε και το γκολ.

Το 0-1: Ο Φορτούνης έκανε την πάσα αριστερά προς τον Βρουσάι, ο οποίος γύρισε την μπάλα προς το ύψος της περιοχής, εκεί όπου ήταν ο Καμαρά, ο Αφρικανός έφερε την μπάλα στο αριστερό και με “κεραυνό” έστειλε την μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” του Μανταντά για το 0-1.

Η ομάδα του Βίλας-Μπόας είναι αυτή που έχει την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η ελληνική ομάδα με τη φάση του Ελ Αραμπί (13′) και την κόντρα που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει καλά ο Φορτούνης (31′) ήταν αυτή που έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο α’ μέρος.

Εκτέλεση από τα 11 βήματα! VARεσαν τον Ολυμπιακό με δύο πέναλτι, ζωντανός γαι Europa (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε δράση το Var

Το 1-1: Η Μαρσέιγ ισοφαρίζει από το…πουθενά με πέναλτι του Παγιέτ. Η παράβαση δόθηκε αφού έγινε χρήση VAR για μαρκάρισμα του Σισέ στον Τοβέν.

Το 2 -1: Με ένα πέναλτι που έχει σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στον Ολυμπιακό, καθώς δεν φαίνεται ο Ραφίνια να έχει κάνει την παράβαση εντός περιοχής, η Μαρσέιγ κάνει το 2-1. Ο Παγιέτ νίκησε τον Σα και έγραψε το 2-1 με πέναλτι. Αρχικά, ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ για χέρι του Ραφίνια αλλά στη συνέχεια ειδοποιήθηκε από τον VAR και πήγε στο σημείο του πέναλτι, χωρίς ο ίδιος να δει τη φάση!

Ο Ολυμπιακός έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Champions League, αλλά κρατά την τύχη στα χέρια του αναφορικά με την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Παρά την ήττα, που έφερε τη Μαρσέιγ ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό στους 3 πόντους, οι Ερυθρόλευκοι υπερέχουν στην ισοβαθμία εξαιτίας του εκτός έδρας γκολ που πέτυχαν (2-2 τα γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις).

Κάτι που σημαίνει πως την τελευταία αγωνιστική ο Ολυμπιακός θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μαρσέιγ για να τερματίσει τρίτος. Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Πόρτο στο Φάληρο στις 9 Δεκεμβρίου, ενώ η Μαρσέιγ παίζει στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι.

Τρομερός Βροσυάι. Έχει ασίστ, κοψίματα, κλεψίματα, αναγκάζει τους αντιπάλους σε λάθος. Ένας πραγματικός δαίμονας. Δικαιώνει τον Μαρτίνς. Προσθέτει ένα μοναδικό όπλο στη φαρέτρα του Ολυμπιακού

https://www.youtube.com/watch?v=-VhO7jMNOGQ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ