Πολύ μεγάλος ντόρος γίνεται τελευταία με τον Κώστα Φορτούνη. Τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Η ικανότητα του δεν αμφισβητείται. Το είδε στον αγώνα με την Μολδαβία και ο Τζον φαν ΄τ Σχιπ ότι η Εθνική δεν έχει την πολυτέλεια να μην ξεκινάει με τον Κώστα Φορτούνη. Στο πρώτο ημίχρονο έβαλε χωρίς αμφιβολία το γκολ της χρονιάς […]

Πολύ μεγάλος ντόρος γίνεται τελευταία με τον Κώστα Φορτούνη. Τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή. Η ικανότητα του δεν αμφισβητείται. Το είδε στον αγώνα με την Μολδαβία και ο Τζον φαν ΄τ Σχιπ ότι η Εθνική δεν έχει την πολυτέλεια να μην ξεκινάει με τον Κώστα Φορτούνη. Στο πρώτο ημίχρονο έβαλε χωρίς αμφιβολία το γκολ της χρονιάς εναντίον της Μολδαβάις και έδωσε το δεύτερο πάρε-βάλε στον Μπατσακάτετα.

Με ένα υπέροχο γκολ του Κώστα Φορτούνη με μακρινό δυνατό σουτ η Εθνική κατάφερε να σπάσει την μαζική άμυνα των Μολδαβών και να ανοίξει το σκορ του αγώνα. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής  του Ολυμπιακού με προσωπική ενέργεια και μία «ρουκέτα» που βρήκε το “γάμα” της εστίας του Μολδαβού τερματοφύλακα σκόραρε, και έτσι η Ελλάδα  βρήκε τον τρόπο να σπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Απολαύστε το γκολ του Κώστα Φορτούνη

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ