Η ομάδα του Κούμαν, παραμένει σοβαρά άρρωστη και σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο ίδιος. Μια από τα ίδια για την φετινή Μπαρτσελόνα…και μάλιστα τώρα μετά το πρωτάθλημα, έχασε το Σούπερ Καπ, ετοιμάζεται να χάσει το κύπελλο, και είναι ουσιαστικά εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την τον περίπατο της Παρί με 4-1. Σε πιάνει […]

Η ομάδα του Κούμαν, παραμένει σοβαρά άρρωστη και σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο ίδιος. Μια από τα ίδια για την φετινή Μπαρτσελόνα…και μάλιστα τώρα μετά το πρωτάθλημα, έχασε το Σούπερ Καπ, ετοιμάζεται να χάσει το κύπελλο, και είναι ουσιαστικά εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την τον περίπατο της Παρί με 4-1.

Σε πιάνει κατάθλιψη όταν θυμάσαι πριν λίγα χρόνια αυτήν την τεράστια ομάδα που ήταν ο φόβος και ο τρόμος στην Ευρώπη και τώρα είναι μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος και σίγουρα μόνο οι φανέλες θυμίζουν την μεγάλη ομάδα της Βαρκελώνης.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και άτομα που κάνουν σπορ

Μπαρτσελόνα – Παρί 1 – 4

Πολύ καλά διαβασμένος ο Ποκετίνο χτύπησε την Μπάρτσα εκεί που πονάει. Με την ταχύτητα της μεσοεπιθετικής του γραμμής έβαζε γκολ για πλάκα στον Κούμαν που ακόμα ψάχνει να βρει την συνταγή.

Αλλά αυτός ο διασυρμός θα μείνει στην ιστορία. Γιατί δεν είναι το θέμα μόνο ο αποκλεισμός, αλλά μια Παρί χωρίς τον Νειμάρ την κέρδισε πολύ εύκολα. 

Μάγευε στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου», ο Κιλιάν Εμπαπέ που έκανε ότι ήθελε την Μπαρτσελόνα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και άτομα που κάνουν σπορ

Τι κι αν έλειπαν Νεϊμάρ και Ντι Μαρία; Τι κι αν στην τελευταία της επίσκεψη στο «Καμπ Νου» είχε ταπεινωθεί με 6-1; Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν απολαυστική στο πρώτο ματς με τη Μπαρτσελόνα για τους «16» του Champions League, τη διέλυσε με 4-1 χάρη σε χατ τρικ του τρομερού Εμπαπέ και είναι πλέον αγκαλιά με την πρόκριση στα προημιτελικά!

Στο 14’ ο Γκριεζμάν απέτυχε να νικήσει τον Νάβας από πλεονεκτική θέση, με την Παρί να… ισοφαρίζει τις ευκαιρίες, όταν ο Ικάρντι πλάσαρε άσχημα απέναντι στον Τερ Στέγκεν και έδωσε την ευκαιρία στον Πέδρο να απομακρύνει.

Επτά λεπτά αργότερα ο Ντε Γιονγκ βρέθηκε στο έδαφος εντός περιοχής και ο Κάιπερς έδειξε βούλα, με τον Μέσι να μην λαθεύει και να γράφει το 1-0 στο 27’.

Στο 29’ ο Ντεμπελέ έχασε την ευκαιρία για το 2-0 σουτάροντας άψυχα πάνω στον Νάβας μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Αργεντίνου, όμως στο 32’ ήρθε η ισοφάριση!

Ο Εμπαπέ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή μετά από πανέμορφη πάσα του Βεράτι και ελίχθηκε εντυπωσιακά «κεραυνοβολώντας» τον Τερ Στέγκεν με το αριστερό.

Οι «μπλαουγκράνα» δεν πτοήθηκαν και βρέθηκαν μία ανάσα από το 2-1 στο 37’, όμως ο Γκριεζμάν σούταρε ελάχιστα άουτ μετά από τρομερό σπριντ στο δεύτερο μισό του γηπέδου. Οι Παριζιάνοι ανάκτησαν τον έλεγχο για το τελευταίο 5λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, με το σκορ εντέλει να μην αλλάζει πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, αυτό που παρακολουθήσαμε ήταν μία παριζιάνικη παράσταση με ενορχηστρωτή τον… θαυματουργό Εμπαπέ.

Η προειδοποιητική βολή ήρθε στο 50’, όταν ο Τερ Στέγκεν έβγαλε το σουτ του Κεν μετά από «μπούκα» του Γάλλου και τακουνάκι του Ικάρντι. Εντέλει, η ανατροπή ήρθε στο 65’, όταν ο Εμπαπέ έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή μετά από μπαλιά του Φλορέντσι που απομάκρυνε ασταθώς ο Πικέ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το τρίτο γαλλικό γκολ με κεφαλιά του Κεν μετά από φάουλ του Παρέδες!

Οι Καταλανοί αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά ψάχνοντας το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο ματς και το πλήρωσαν. Υποδειγματική αντεπίθεση των Γάλλων στο 85’, η μπάλα στον Εμπαπέ, άψογο πλασέ του 22χρονου επιθετικού και… 4-1. Πλέον η Μπάρτσα ψάχνει μία νέα remontada στο Παρίσι στις 10 Μαρτίου, αλλά οι πιθανότητες δεν δείχνουν καλές…

https://twitter.com/FOOTBALL_D9INE/status/1361795327397822467

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Champions League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ