Η Μπαρτσελόνα έφυγε με μια μεγάλη νίκη από την έδρα της Βιγιαρεάλ, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να μετρά 10 γκολ σε 10 ματς! Πλέον, η ομάδα του Κούμαν έπιασε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θέση. Ενώ απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης είναι ξεκάθαρα ο Γκριεζμάν. Με τον […]

Η Μπαρτσελόνα έφυγε με μια μεγάλη νίκη από την έδρα της Βιγιαρεάλ, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να μετρά 10 γκολ σε 10 ματς!

Πλέον, η ομάδα του Κούμαν έπιασε τη Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη θέση. Ενώ απέχει μόλις δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης είναι ξεκάθαρα ο Γκριεζμάν. Με τον ίδιο να έχει 10 γκολ σε 10 ματς, αλλά και 4 σερί ματς που σκοράρει (6 γκολ).

Σχετικά με το ματς, ο Γκριεζμάν σκόραρε δις (28’, 35’), με τον Τσουκουέζε (26’) να ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους! Στο 65’ αποβλήθηκε ο Τριγκέρος.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Φόιτ, Αλμπιόλ (89′ Γκασπάρ), Τόρες, Α. Μορένο (60′ Εστουπινιάν), Τσουκουέζε (89′ Πίνο), Καπού (77′ Γκόμεθ), Παρέχο, Τριγκέρος, Ζ. Μορένο, Αλκάθερ (60′ Κοκλέν)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα, Πικέ, Λενγκλέ, Μπουσκέτς (88′ Αραούχο), Ντεστ (46′ Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (64′ Μορίμπα), Άλμπα, Μέσι, Γκριεζμάν (80′ Ντεμπελέ)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ