Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών της Ευρώπης, σύμφωνα με την γαλλική «L’Equipe». Μιλάμε για πολλά λεφτά, τεράστια ποσά τα οποία δαπανούν οι ομάδες για να ντύσουν τους κορυφαίους, με τα χρώματα της ομάδας τους. Όμως, κάποιοι αμείβονται κάτι παραπάνω από πλουσιοπάροχα. Η γαλλική «L’ Equipe» μοιράστηκε τη λίστα […]

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών της Ευρώπης, σύμφωνα με την γαλλική «L’Equipe».

Μιλάμε για πολλά λεφτά, τεράστια ποσά τα οποία δαπανούν οι ομάδες για να ντύσουν τους κορυφαίους, με τα χρώματα της ομάδας τους. Όμως, κάποιοι αμείβονται κάτι παραπάνω από πλουσιοπάροχα.

Η γαλλική «L’ Equipe» μοιράστηκε τη λίστα των πέντε πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών της Ευρώπης. Φυσικά, στην κορυφή θα ήταν κάποιο «μεγάλο» όνομα. Ένας… σούπερ σταρ.

Έτσι κι έγινε, καθώς ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην κορυφή. Όμως, το αξιοπρόσεκτο είναι πως βρίσκεται στην πρώτη θέση, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο.

Κρατιέστε; Ο εβδομαδιαίος μισθός του Μέσι είναι στα 2.1 εκατ. λίρες! Προφανώς, κανείς δεν μπορεί να τον ανταγωνιστεί, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι δεύτερος, αμείβεται «μόνο»… με 900 χιλιάδες λίρες ανά βδομάδα.

Βάσει καθαρών μισθών, κι όχι άλλων συμφωνιών που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ ομάδας-παίκτη, ο Μέσι βάζει στην τσέπη του καθαρά 108,2 εκατ. λίρες το χρόνο! Ο δεύτερος Κριστιάνο Ρονάλντο βάζει… μόλις 46,7 εκατ. λίρες.

Στην 3η θέση βρίσκεται ο Βραζιλιάνος παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, ο οποίος παίρνει την βδομάδα, 606.000 λίρες και 31,6 εκατ. ετησίως. Στην 4η θέση ουσιαστικά, βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές. Οι Γκριεζμάν και Σουάρες που λαμβάνουν τη βδομάδα 575.000 λίρες, ενώ ετησίως παίρνουν απ’ τους συλλόγους τους 29,9 εκατομμύρια!

Δείτε παρακάτω τον εν λόγω πίνακα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ