Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Αυστραλιναού Όπεν επί του Ναδάλ και μάλιστα με τεράστια ανατροπή από 2-0. Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του Στέφανου! Μπράβο ρε μάγκα.. Μετέτρεψε το 0-2 του Nadal σε 3-2 σε μια απίστευτη ανατροπή κερδίζοντας με 3-6, 2-6, 7-6(4), 6-4, 7-5 σε 4 […]

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Αυστραλιναού Όπεν επί του Ναδάλ και μάλιστα με τεράστια ανατροπή από 2-0. Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα του Στέφανου!

Μπράβο ρε μάγκα..

Μετέτρεψε το 0-2 του Nadal σε 3-2 σε μια απίστευτη ανατροπή κερδίζοντας με 3-6, 2-6, 7-6(4), 6-4, 7-5 σε 4 ωρες! Αδιανόητο παιχνίδι-από το 3ο σετ-για τον Νο. 6 του κόσμου που γράφει και πάλι ιστορία!

Αυτή σίγουρα είναι η νίκη της καριέρας του Στέφανου Τσιτσιπά αφού είχε απέναντι του τον Ισπανό με τα 20  Grand Slam και έναν παίκτη του τον είχε στο 6-1 στις νίκες. 

Είναι η 2η φορά που κερδίζει τον Ναδάλ ο Έλληνας τενίστας και είναι η 2η φορά που φτάνει στα ημιτελικά του Australian Open μετά από το 2019 όπου και είχε αποκλειστεί από τον Ράφα Ναδάλ. 

Το 5ο σετ ήταν συγκλονιστικό. Ο Τσιτσιπάς θα προηγηθεί 6-5 με μπρέικ αλλά ο Ναδάλ θα σβήσει 2 ματς πόιντ. Με την σειρά του ο Έλληνας θα σβήσει μπρέικ πόιντ του Ισπανού και με το 3ο ματς πόιντ θα κλείσει το παιχνίδι. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ