Εκτός όλων των άλλων, εξασφάλισε και μαθηματικά την πέμπτη σερί παρουσία του στο ATP Finals (12-19/11), που ήταν και ο μεγάλος στόχος του.

Παίζοντας για άλλη μια φορά εξαιρετικό τένις, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 26χρονου Γερμανού (Νο.9) με 7-6(2), 6-4. Σε 1 ώρα και 58 λεπτά και πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη του σε βάρος παίκτη του Top 10. Ήταν και 50η νίκη του για το 2023 και φτάνει σε αυτό το νούμερο για τρίτη διαδοχική σεζόν!

Εκτός όλων των άλλων, εξασφάλισε και μαθηματικά την πέμπτη σερί παρουσία του στο ATP Finals (12-19/11), που ήταν και ο μεγάλος στόχος του.

Τώρα, όμως, υπάρχει και ο στόχος του πρώτου φετινού του Masters. Kαι το εμπόδιό του στον δέκατο φετινό του προημιτελικό είναι ο Καρέν Χατσάνοφ.

Νο.16 στον κόσμο.

Στο head to head ο Στέφανος προηγείται με 6-1. Aρα έχει θεωρητικά το πάνω χέρι κόντρα στον 27χρονο Ρώσο. Που είχε κερδίσει την τελευταία τους αναμέτρηση φέτος στο Μαϊάμι.

Παρότι ο Στέφανος μπήκε δυνατά στον αγώνα με τον Ζβέρεφ και σημείωσε μπρέικ στο πρώτο service game του Γερμανού, «πέταξε» προβάδισμα με 5-2 χάνοντας το σερβίς του στο 5-3 (όπου είχε και δύο σετ πόιντ) και το σετ κρίθηκε σε τάι μπρέικ. Είχε προηγηθεί ένας ελαφρύς τραυματισμός του Στεφ στο γόνατο στο 3-1, που περισσότερο τον τρόμαξε παρά του δημιούργησε πρόβλημα.






Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τένις

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ