Από μία θέση κέρδισαν στο ranking οι Κάσπερ Ρουντ, Σάσα Ζβέρεφ και Τέιλορ Φριτζ, αποτέλεσμα της πτώσης του περσινού νικητή του Παρισιού Χόλγκερ Ρούνε (Νο.10).
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παρουσιάζει ανοδική πορεία.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα ταξιδέψει τώρα στο Τορίνο για να λάβει μέρος στο ATP Finals (12-19/11) και έχει την τελευταία ευκαιρία για φέτος να ανεβεί στο ranking και, γιατί όχι, να κατακτήσει τον ενδέκατο τίτλο της καριέρας του.
Εκεί, φυσικά, θα είναι και ο περσινός νικητής Νόβακ Τζόκοβιτς.
Που μετά τον θρίαμβο στο Παρίσι αύξησε τη διαφορά του από τον Κάρλος Αλκαράθ και θέλει μια νίκη στο Τορίνο για να ολοκληρώσει τη σεζόν στο Νο.1 για όγδοη φορά.
Από μία θέση κέρδισαν στο ranking οι Κάσπερ Ρουντ, Σάσα Ζβέρεφ και Τέιλορ Φριτζ, αποτέλεσμα της πτώσης του περσινού νικητή του Παρισιού Χόλγκερ Ρούνε (Νο.10).
Ο φιναλίστ του Μπερσί, τέλος, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ κέρδισε τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και θα ολοκληρώσει τη σεζόν στο πολύ τιμητικό Νο.14.
Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα, δεν είχε όμως τρίποντο και επιθετικές λύσεις στα κρίσιμα και η φοβερή φετινή Ρεάλ πέρασε από το ΣΕΦ με 77-71, δείχνοντας ότι δύσκολα θα έχει αντίπαλο στο… ύψος της. Τα δεκάλεπτα: 19-23, 36-37, 57-61, 71-77.
Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα; (5/12): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα; Όλες οι Αθλητικές εφημερίδες και Πολιτικές εφημερίδες … Καθημερινά θα βρίσκεται εδώ όλο τον Ελληνικό τύπο. Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (5/12): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα; Διάβασε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα:
Ο Κωνσταντίνος Τσίπτσιος είδε το πρώτο ΑΕΚ - ΑΡΗΣ της σεζόν και έβγαλε τα συμπεράσματα του. Τα έβαλε όμως με την ..."τύχη" του ΑΡΗ. Που δεν κατάφερε να παίξει το πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου ΤΩΡΑ και όχι μετά τις γιορτές.
Ο Λουίς Σουάρες συνεχίζει την καριέρα του στην Γκρέμιο. Στις αγκαλιές των συμπαικτών του “πνίγηκε” ο Λουίς Σουάρες κατά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Βάσκο ντα Γκάμα, στο τελευταίο του ματς με το κλαμπ από τη Βραζιλία.
Ο Λουίς Σουάρες συνεχίζει την καριέρα του στην Γκρέμιο. Την αγάπη τους στον Λουίς Σουάρες εξέφρασαν οπαδοί της Γκρέμιο στο τελευταίο παιχνίδι. Tου Ουρουγουανού στη βραζιλιάνικη ομάδα, φορώντας φανέλες της “Σελέστε”.
Η Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στο κάζο, όμως με μια νίκη που μόνο η ίδια μπορεί να πάρει. Λύγισε με 4-3 την Φούλαμ και επέστρεψε στο -2 από την κορυφή και την Άρσεναλ. Απόλυτος πρωταγωνιστής με δύο γκολ για τους Reds ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, βασικός ήταν ο Έλληνας μπακ, Κώστας Τσιμίκας. Scenes […]