Στην προηγούμενη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα έπεσε σε μέγα «κάζο» αφού δεν κατάφερε να λυγίσει εντός έδρας τη νεοφώτιστη Κάντιθ, αλλά σήμερα μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει τον αγώνα με την Έλτσε, και κέρδισε εύκολα με 3-0. Η Μπαρτσελόνα στο δεύτερο μέρος σοβαρεύτηκε και επικράτησε με 3-0 της Έλτσε σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική […]

Στην προηγούμενη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα έπεσε σε μέγα «κάζο» αφού δεν κατάφερε να λυγίσει εντός έδρας τη νεοφώτιστη Κάντιθ, αλλά σήμερα μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει τον αγώνα με την Έλτσε, και κέρδισε εύκολα με 3-0.

Η Μπαρτσελόνα στο δεύτερο μέρος σοβαρεύτηκε και επικράτησε με 3-0 της Έλτσε σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 1η αγωνιστική της La Liga. Σε 24 παιχνίδια στη La Liga φέτος η Μπάρτσα έχει πια απολογισμό 15 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Με δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι και ένα του Άλμπα η Μπαρτσελόνα καθάρισε εύκολα παρά το προβληματικό πρώτο ημίχρονο. Στο -2 από τη Ρεάλ και στο -5 από την Ατλέτικο η Μπάρτσα, πρώτος σκόρερ με 18 γκολ ο Αργεντινός.

Μέσα σε δέκα ημέρες, η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε ουσιαστικά όλους τους στόχους που είχε (;) τη φετινή σεζόν. Στο Κύπελλο, χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να ανατρέψει το 2-0 με το οποίο ηττήθηκε στον πρώτο ημιτελικό από την Σεβίλλη, στο Champions League τα πάντα τελείωσαν με το 1-4 από την Παρί Σεν Ζερμέν και στο πρωτάθλημα, παρά τις «γκέλες» της Ατλέτικο Μαδρίτης, απέτυχε να πλησιάσει σε θέση βολής τους Ροχιμπλάνκος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ