Άρσεναλ και Ίντερ έχουν κοινά προβλήματα και ψάχνουν τρόπο να τα λύσου. Η μεν Αγγλική ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί την πηγή προβλημάτων που ακούει στο όνομα Γκράνιτ Τζάκα και η δε Ιταλική ομάδα τον εξαφανισμένο αλλά ακριβό Έρικσεν. Μια ανταλλαγή θα ήταν η λύση; Κρίστιαν Έρικσεν Ο Κρίστιαν Έρικσεν πέρασε αλλά δεν ακούμπησε στην Ίντερ […]

Άρσεναλ και Ίντερ έχουν κοινά προβλήματα και ψάχνουν τρόπο να τα λύσου. Η μεν Αγγλική ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί την πηγή προβλημάτων που ακούει στο όνομα Γκράνιτ Τζάκα και η δε Ιταλική ομάδα τον εξαφανισμένο αλλά ακριβό Έρικσεν. Μια ανταλλαγή θα ήταν η λύση;

Κρίστιαν Έρικσεν

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πέρασε αλλά δεν ακούμπησε στην Ίντερ και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον Ιανουάριο θα είναι ένα από τα ονόματα που θα παίξουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Κόντε δεν τον θέλει, και ο Κρίστιαν δεν θέλει άλλο στην Ίντερ. Η απόφαση να δοθεί ο ποδοσφαιριστής έχει παρθεί. Μεταγραφή ή δανεισμός. Αρκεί να φύγει.
Ο Έρικσεν μίλησε για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του, ρίχνοντας ουσιαστικά το «μπαλάκι» στον Ιταλό προπονητή…

Granit Xhaka says Arsenal fans hope his daughter gets cancer - Business Insider

Γκράνιτ Τζάκα

Στο παρελθόν η επιλογή του Έμερι να χρίσει αρχηγό τον Τζάκα εξελίχθηκε εκ του αποτελέσματος σε φιάσκο. Λες και στην Άρσεναλ δεν υπολογίζει κανένας τον σφυγμό του κόσμου. Ο Ισπανός έκανε το λάθος να δώσει το περιβραχιόνιο σε έναν ιδιόρρυθμο και ευέξαπτο ποδοσφαιριστή που ποτέ δεν ενέπνευσε το κοινό της ομάδας. Στην συνέχεια ήρθε σε ευθεία ρήξη με τους φίλους της ομάδας στον αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο θερμόαιμος Ελβετός ξεκίνησε να αποχωρεί και πέταξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αρχικά, έκανε μια χειρονομία, ζητώντας τους να αυξήσουν την ένταση και στη συνέχεια έπιασε το αυτί του, υποδεικνύοντας ότι δεν τους ακούει. Τέλος, προσεγγίζοντας τη φυσούνα του ‘Έμιρεϊτς’, άρχισε να βρίζει. Και έτσι φτάσαμε στο τέλος του Τζάκα για την Άρσεναλ. Απλά υπάρχει και είναι μια μόνιμη πηγή προβλημάτων. 

Και η λύση του προβλήματος WIN – WIN

Η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport» αναφέρει πως ο Αντόνιο Κόντε σκέφτηκε την ανταλλαγή του Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος ουσιαστικά δεν υπολογίζεται, με τον Γκράνιτ Τζάκα της Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» θα έβλεπαν ως… δώρο την προοπτική αυτή, μιας και ο Τζάκα είναι κόκκινο πανί για τους φίλους της ομάδας.

Φυσικά τα μεγέθη είναι διαφορετικά και η Άρσεναλ πέραν του Τζάκα στην ανταλλαγή θα πρέπει να βάλει και το χέρι στην τσέπη για να συμπληρώσει την διαφορά. Τελειωμένες καταστάσεις που αναζητούν πρόβλημα, και σε μια εποχή οικονομικής στενότητας για τις ομάδας οι λύσεις win-win μπορεί να ευδοκιμήσουν.

Φυσικά για την περίπτωση του Έρικσεν υπάρχουν αρκετή ενδιαφερόμενοι με την Τότεναμ να δείχνει αρκετά ζεστή τελευταία για να πάρει πίσω τον πρώην ποδοσφαιριστή της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ