Ένας τόσο μεγάλος άθλος όπως της Μπιλμπάο στο Σούπερ Καπ που ξεπέταξε κατά σειρά Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και πήρε την κούπα, έκανε τους ποδοσφαιριστές της αλλά και τους φίλους της ομάδας να πανηγυρίζουν ξέφρενα αλλά πάντα εντός όριο πρωτοκόλλου για τον κορονοιό. Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προηγήθηκε δύο φορές, η Μπιλμπάο όμως είχε ισάριθμες απαντήσεις […]

Ένας τόσο μεγάλος άθλος όπως της Μπιλμπάο στο Σούπερ Καπ που ξεπέταξε κατά σειρά Ρεάλ και Μπαρτσελόνα και πήρε την κούπα, έκανε τους ποδοσφαιριστές της αλλά και τους φίλους της ομάδας να πανηγυρίζουν ξέφρενα αλλά πάντα εντός όριο πρωτοκόλλου για τον κορονοιό.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προηγήθηκε δύο φορές, η Μπιλμπάο όμως είχε ισάριθμες απαντήσεις και μετά το 2-2 των 90 λεπτών, και στην παράταση, ο Ινιάκι Γουίλιαμς, με εξαιρετικό τέρμα εκτέλεσε την ομάδα του άφαντου Μέσι και έκανε το 2-3 χαρίζοντας το Σούπερ Καπ στην ομάδα του.

Ο Μέσι αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, έκανε κάκιστη εμφάνιση και η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε με 3-2 την Μπαρτσελόνα, κατακτώντας το τρίτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

Εικόνα

Ένα έπος έγραψε η Αθλέτικ και δύσκολα θα το ξεχάσουν οι φίλοι της, αφού η ομάδα του Μαρθελίνιο απέκλεισε πρώτα στον ημιτελικό την Ρεάλ Μαδρίτης επικρατώντας 2-1 και έπειτα ολοκλήρωσε την τεράστια έκπληξη καταβάλλοντας με 3-2 στην παράταση την αντίσταση της Μπαρτσελόνα του Μέσι.

Το φινάλε του αγώνα στην Σεβίλλη βρήκε τους παίκτες της να πανηγυρίζουν σαν μικρά παιδιά για την κατάκτηση του 3ου Σούπερ Καπ στην ιστορία του συλλόγου, ωστόσο η γιορτή συνεχίστηκε και την Δευτέρα (18/1) σε άλλη πόλη.

Συγκεκριμένα στην καρδιά της Αθλέτικ, το Μπιλμπάο, με την αποστολή να επιστρέφει και αρκετούς οπαδούς να τους ανταμείβουν με μία θερμή υποδοχή, κρατώντας φυσικά αποστάσεις για να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ