Η Γιουβέντους θα μπορούσε να επιδιώξει μια συμφωνία ανταλλαγής με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, με τον Πάουλο Ντιμπάλα  σε αντάλλαγμα τον Μάουρο Ικάρντι, ισχυρίζεται ο CalcioMercato. Η ανταλλαγή πιθανότατα για το καλοκαίρι. Ο Μάουρο Ικάρντι έχει αποτελέσει «διακαή πόθο» της Γιουβέντους σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και έρχεται ένα νέο σενάριο που μιλάει για ανταλλαγή του Ντιμπάλα […]

Η Γιουβέντους θα μπορούσε να επιδιώξει μια συμφωνία ανταλλαγής με την πρωταθλήτρια Γαλλίας, με τον Πάουλο Ντιμπάλα  σε αντάλλαγμα τον Μάουρο Ικάρντι, ισχυρίζεται ο CalcioMercato. Η ανταλλαγή πιθανότατα για το καλοκαίρι.

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει αποτελέσει «διακαή πόθο» της Γιουβέντους σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους και έρχεται ένα νέο σενάριο που μιλάει για ανταλλαγή του Ντιμπάλα με τον Ικάρντι. Συνεχίζει να ψάχνει τρόπους να κάνει τον Ικάρντι δικό της η ομάδα του Τορίνο, και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι καραμπόλα μπορεί να γίνει το καλοκαίρι μεταξύ Γιουβέντους, Παρι, Ντιμπάλα, και Ικάρντι.

Η Γιουβέντους στις μέχρι τώρα προσπάθειες για ανανέωση του Ντιμπάλα δεν έχει καταφέρει να βρει την χρυσή τομή και οι προσπάθειές θα συνεχιστούν.

Πετάει βαθμούς η Γιουβέντους και μάλιστα με αδύναμους αντιπάλους, όπως σήμερα με την Μπενεβέντο. Φαίνεται ότι τελικά η απουσία και το πνεύμα νικητή του Κριστιάνο έλλειψαν από την πρωταθλήτρια, και θα πρέπει ο Πίρλο να είναι αρκετά προβληματισμένος με την ομάδα του που ακόμα είναι μακριά από τον καλό εαυτό της.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μπενεβέντο και δεν είναι η πρώτη φορά που την φετινή χρονιά δεν μπορεί να κερδίσει ομαδες κάτω από την μεση του βαθμολογικού πίνακα. Προβληματισμός και η φετινή Βέκα Σινιόρα έχει χάσει την δυναμική της και όλοι οι αντίπαλοι, ακόμα και οι κατά πολύ χαμηλότερου επιπέδου πιστεύουν ότι μπορούν να την κοντράρουν. Δεν τρομάζει πια, και αυτό θα αποδειχθεί μπούμερανγκ για το σκουντέτο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ