Η Γιουβέντους στις μέχρι τώρα προσπάθειες για ανανέωση του Ντιμπάλα δεν έχει καταφέρει να βρει την χρυσή τομή και οι προσπάθειές δείχνουν ότι έχουν φτάσει σε αδιέξοδο όπως έχει φανεί. Ο ισχυρός άνδρας της βέκια σινιόρα στο πρόσφατο παρελθόν από τη μία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Joya και αποκάλυψε μάλιστα την επιθυμία […]

Η Γιουβέντους στις μέχρι τώρα προσπάθειες για ανανέωση του Ντιμπάλα δεν έχει καταφέρει να βρει την χρυσή τομή και οι προσπάθειές δείχνουν ότι έχουν φτάσει σε αδιέξοδο όπως έχει φανεί.

Ο ισχυρός άνδρας της βέκια σινιόρα στο πρόσφατο παρελθόν από τη μία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Joya και αποκάλυψε μάλιστα την επιθυμία της ομάδας να τον βασιστεί πάνω του δίνοντάς του περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μέλλον, ωστόσο αποκάλυψε πως η περίφημη πρόταση που περιμένει ο Ντιμπάλα έχει ήδη κατατεθεί και περιμένει απάντηση!

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ντιμπάλα και διοίκησης, έχουν «παγώσει» κι αυτό πυροδοτεί και πάλι εικασίες για πιθανή διαφωνία περί ανανέωσης. ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι απαιτήσεις του 26χρονου επιθετικού είναι αρκετά υψηλές για τους ιθύνοντες της Γιουβέντους, καθώς από τα 7 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως, τώρα ζητά 14 εκατ. ευρώ.

Η Γιουβέντους προσφέρει 10 εκατ. ευρώ ετησίως στον Ντιμπάλα για να ανανεώσει. Μέχρι και πριν λίγους μήνες, αυτό το ποσό δεν τον ικανοποιούσε. Οι μπιανκονέρι όμως, όπως γράφουν οι Ιταλοί, δεν πρόκειται να ανέβουν. Ή ο Αργεντίνος θα ανανεώσει με 10 εκατ. ευρώ ετησίως ή θα βγει προς πώληση.

Γι’ αυτό και ο παίκτης βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου στο τέλος της φετινής σεζόν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ