Η Γιουβέντους έκανε διάνα με την απόκτηση του νεαρού ΜακΚένι το καλοκαίρι. Αλλά σαν νεαρό παιδί που είναι, όταν βλέπει νέα έργα στην ζωή του, λογικό είναι να ενθουσιάζεται. Όπως και στο αγώνα με την Βερόνα που ήταν στον πάγκο και έβλεπε το ματσάκι και ξαφνικά του στήθηκε μπροστά στον πάγκο η εκπληκτική κορμάρα της […]

Η Γιουβέντους έκανε διάνα με την απόκτηση του νεαρού ΜακΚένι το καλοκαίρι. Αλλά σαν νεαρό παιδί που είναι, όταν βλέπει νέα έργα στην ζωή του, λογικό είναι να ενθουσιάζεται. Όπως και στο αγώνα με την Βερόνα που ήταν στον πάγκο και έβλεπε το ματσάκι και ξαφνικά του στήθηκε μπροστά στον πάγκο η εκπληκτική κορμάρα της Ντιλέτα Λεότα, και του πετάχτηκαν τα μάτια έξω. Ρε τι σου είναι φωτογράφοι. Ξεφυτρώνουν παντού…..

Το απόλυτο viral έγινε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Ουέστον ΜακΚένι της Γιουβέντους με μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε.

Η κάμερα «συνέλαβε» τον 22χρονο Αμερικανό άσο των «μπιανκονέρι» να κοιτάζει τα οπίσθια της Ντιλέτα Λεότα και έγινε χαμός.

Η σέξι Ιταλίδα ρεπόρτερ ήταν μπροστά από τον πάγκο της Γιουβέντους στο 1-1 με τη Βερόνα και ο Ουέστον πιάστηκε να χαζεύει τα κάλλη της και φυσικά τα σχόλια στα social media και τα memes πήραν φωτιά.

Η Λεότα από το 2018 παρουσιάζει στη streaming πλατφόρμα DAZN το ιταλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την εντυπωσιακή Ιταλίδα να έχει 7 εκατομμύρια followers στο Instagram.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ