Η Γιουβέντους έκανε διάνα με την απόκτηση του νεαρού ΜακΚένι το καλοκαίρι. Ο Ουέστον Μακ Κένι αναδείχτηκε κορυφαίος Αμερικανός ποδοσφαιριστής για το 2020. Ο Τεξανός παίκτης έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντρέα Πίρλο και βλέπει την καριέρα του στη Γιουβέντους να εξελίσσεται ονειρικά, μετά τη μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι από τη Σάλκε.  Το περασμένο καλοκαίρι έγινε ο πρώτος Αμερικανός […]

Η Γιουβέντους έκανε διάνα με την απόκτηση του νεαρού ΜακΚένι το καλοκαίρι. Ο Ουέστον Μακ Κένι αναδείχτηκε κορυφαίος Αμερικανός ποδοσφαιριστής για το 2020. Ο Τεξανός παίκτης έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αντρέα Πίρλο και βλέπει την καριέρα του στη Γιουβέντους να εξελίσσεται ονειρικά, μετά τη μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι από τη Σάλκε

Το περασμένο καλοκαίρι έγινε ο πρώτος Αμερικανός που φόρεσε τη φανέλα των μπιανκονέρι. Και θα συνεχίσει να τη φοράει ως το 2025, αφού είναι κανονικά παίκτης τους πλέον.

Η Γιουβέντους είχε αποκτήσει τον ΜακΚένι από τη Σάλκε ως δανεικό, έχοντας και οψιόν αγοράς. Οψιόν που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει, αποκτώντας τον με κανονική μεταγραφή.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση των Τορινέζων, το ποσό που θα δοθεί στους Γερμανούς είναι 18,5 εκατ. ευρώ και θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις. Παράλληλα, η Σάλκε μπορεί να πάρει άλλα 6,5 εκατ. ευρώ, αν και κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του ο ΜακΚένι πετύχει διάφορες επιδόσεις. Ατομικές και ομαδικές.

Παράλληλα, έχει εγκλιματιστεί πλήρως όπως λέει τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του. Και πέραν αυτού, τις τελευταίες εβδομάδες αγωνίζεται αν και δεν είναι στο 100%, αφού οι απουσίες είναι πολλές και ο Αντρέα Πίρλο του ζήτησε να… θυσιαστεί. Γεγονός που δεν είχε πρόβλημα να κάνει ο Αμερικάνος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε ότι στόχος του ήταν να πείσει τη Γιουβέντους να τον αποκτήσει. Και την έπεισε τελικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι