Οι νερατζούρι πήραν την πρόκριση με την νίκη τους επί της Μίλαν για την ημιτελική φάση του Κυπελλου Ιταλίας, αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν η μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Ρομελού Λουκακού και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που είχε από όλα και πολλες “ξένες γλώσες”. Η Ίντερ επικράτησε 2-1 με ανατροπή και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αυτό το «Derby Della Madonnina» […]

Οι νερατζούρι πήραν την πρόκριση με την νίκη τους επί της Μίλαν για την ημιτελική φάση του Κυπελλου Ιταλίας, αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν η μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Ρομελού Λουκακού και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς που είχε από όλα και πολλες “ξένες γλώσες”.

Η Ίντερ επικράτησε 2-1 με ανατροπή και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Αυτό το «Derby Della Madonnina» τα είχε όλα. Γκολ, έντονο επεισόδιο από Ζλάταν-Λουκάκου, αποβολή του Σουηδού και μια «χρυσή» ανατροπή πρόκρισης για την Ίντερ στα ημιτελικά (2-1), χάρη στο νικητήριο απευθείας φάουλ του Έρικσεν στο 90+7!

 Οι Ροσονέρι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Σουηδός σταρ μετέτρεψε την πρώτη του τελική σε γκολ. Με άψογο κατέβασμα και εκτέλεση ανάμεσα στους αμυντικούς της Ίντερ, ο Ζλάταν άφησε μηδενικό περιθώριο στον Χαντάνοβιτς για το 0-1, πετυχαίνοντας έτσι το 8ο γκολ του σε 7 αναμετρήσεις κόντρα στο αγαπημένο του, πια, «θήραμα».

 Η αρχή για το comeback έγινε στο 71’, με τον Λουκάκου να παίρνει το αίμα του πίσω ισοφαρίζοντας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στη μοναδική στιγμή που ο απίθανος Ταταρουσάνου νικήθηκε σε όλο το ματς (είπε «όχι» με εκπληκτικό τρόπο σε δύο φάσεις στο 89’ και το 90’).

Μέχρι να μπει στο γήπεδο ο Κρίστιαν Έρικσεν. Μετά την ανοησία του Μεϊτέ, που δεν έδιωξε τη μπάλα και τελικά χρεώθηκε με το φάουλ έξω από την περιοχή, ο Δανός επιβεβαίωσε ότι παραμένει «αρτίστας» και με ένα αριστουργηματικό απευθείας χτύπημα στο 90+7′ λύτρωσε την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, που πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά, εκεί όπου διαγράφεται εξίσου εντυπωσιακό «Derby D’ Italia» (Γιουβέντους/Σπαλ).

Μονομαχία Ζλάταν – Λουκακού

“Πάμε μέσα να τα πούμε” είπε ο Βέλγος φορ της Ίντερ στον Σουηδό. “Πήγαινε να πάρεις τηλέφωνο τη μάνα σου και κάντε τα σκα@@βουντού σας, μικρέ γαϊδαράκο” απάντησε ο Σουηδός στον Λουκακού σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport. Για να του ξαναπεί ο Βέλγος: “Αντε γ@@@@@@ εσύ και η γυναίκα σου. Μιλάμε για τη μητέρα σου; Είναι μια πουτ@@@;. “

https://twitter.com/Ardit_Luciano/status/1354171883952988161

Όλα ξεκίνησαν όταν στο 44′ ο Λουκακού δέχτηκε δυνατό μαρκάρισμα από τον Ρομανιόλι και αφού ο Βέλγος φορ ζήτησε εξηγήσεις, λίγο μετά ενεπλάκη σε αψιμαχία με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πάολο Βαλέρι, τους έδωσε από μία κίτρινη, αλλά η ένταση συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

https://www.youtube.com/watch?v=nEp8Awlklpg

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ