Η Αμερικανική Λίγκα αναμένεται να προχωρήσει σε έρευνα της μεταγραφής του Μπλαισέ Ματουιντί, στην Ίντερ Μαϊάμι, ομάδα ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Η Ίντερ Μαϊάμι σίγουρα έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλον τον κόσμο, με τις προσθήκες που έχει κάνει. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Μπλαισέ Ματουιντί, ο οποίος αγωνιζόταν στην Γιουβέντους. Ως γνωστόν, η Ίντερ […]

Η Αμερικανική Λίγκα αναμένεται να προχωρήσει σε έρευνα της μεταγραφής του Μπλαισέ Ματουιντί, στην Ίντερ Μαϊάμι, ομάδα ιδιοκτησίας του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η Ίντερ Μαϊάμι σίγουρα έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλον τον κόσμο, με τις προσθήκες που έχει κάνει.

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Μπλαισέ Ματουιντί, ο οποίος αγωνιζόταν στην Γιουβέντους. Ως γνωστόν, η Ίντερ Μαϊάμι είναι ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα MLS και ανήκει στον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Με τον εμβληματικό παίκτη να «ψήνει» τον Γάλλο μέσο και ουσιαστικά να ολοκληρώνει τη μεταγραφή.

Ο ίδιος, κατά την ανακοίνωση της εν λόγω συμφωνίας, είχε δηλώσει στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Καλωσόρισες στην Ίντερ Μαϊάμι. Νιώθω τυχερός που αγωνιστήκαμε μαζί στην Παρί και είδα το πόσο καταπληκτικός παίκτης, αλλά και άνθρωπος είσαι. Ανυπομονώ να σε δω με τη φανέλα της νέας σου ομάδας. Είσαι υπέροχο άτομο και θα βρεις στο Μαϊάμι ένα φανταστικό νέο σπίτι, για εσένα και την οικογένειά σου. Είναι μεγάλη τιμή για το πρωτάθλημά μας, να έχουμε έναν Παγκόσμιο πρωταθλητή.

Έχεις κατακτήσει τόσα πολλά τρόπαια στην καριέρα σου. Ξέρω πως ονειρεύεσαι να κατακτήσεις περισσότερα με εμάς. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος από τη στιγμή που επέλεξες να αγωνιστείς στην Ίντερ Μαϊάμι».

Welcome to #lafamilia Blaise Matuidi -Page Officielle- ??. I was lucky to play with Blaise in Paris and I saw what an…

Δημοσιεύτηκε από David Beckham στις Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Ωστόσο, τώρα η μεταγραφή του Ματουιντί αποτελεί αντικείμενο έρευνας από τη Λίγκα, κυρίως ως προς το συμβόλαιο που υπέγραψε με την ομάδα του Μπέκαμ.

Η MLS θα αναζητήσει στοιχεία για το αν το συμβόλαιο του Γάλλου παίκτη είναι εντός των περιορισμών, όσον αφορά τους μισθούς που ισχύουν, αλλά και τις υποχρεώσεις του παίκτη, όσον αφορά την ομάδα και την Λίγκα.

Ας δούμε λοιπόν την έκβαση της εν λόγω υπόθεσης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ