Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε συνέντευξή του στο ESPN, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης των σούπερ σταρ, λέγοντας πως δεν είναι καθόλου δύσκολο για την ομάδα του. Στο ESPN μίλησε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο ίδιος, αναμφίβολα έχει μεγάλα σχέδια για την ομάδα του, αφού αυτό αποδεικνύεται περίτρανα κι απ’ τα όσα είπε. Ο […]

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, σε συνέντευξή του στο ESPN, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης των σούπερ σταρ, λέγοντας πως δεν είναι καθόλου δύσκολο για την ομάδα του.

Στο ESPN μίλησε ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο ίδιος, αναμφίβολα έχει μεγάλα σχέδια για την ομάδα του, αφού αυτό αποδεικνύεται περίτρανα κι απ’ τα όσα είπε.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής από την ομάδα ιδιοκτησίας του. Όμως, όχι για όποιον παίκτη να ‘ναι, αλλά για τις περιπτώσεις των Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ. Γενικότερα τέτοιου βεληνεκούς και μεγέθους παικτών.

Ο Μπέκαμ θεωρεί πως μπορούν να έρθουν εύκολα τέτοιοι παίκτες στην ομάδα του, καθώς οι συνθήκες του MLS και της πόλης είναι καλές.

Δείτε τα όσα είπε μεταξύ άλλων, για το θέμα:

«Όταν ιδρύσαμε την Ίντερ Μαϊάμι, γνωρίζαμε πως θα υπήρχε κουβέντα για τους παίκτες που πρόκειται να φέρουμε, είτε πρόκειται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Λιονέλ Μέσι ή τον Νεϊμάρ.

Πάντα θα υπάρχουν αυτές οι συζητήσεις. Δε νομίζω πως είναι δύσκολο για τους παίκτες να αποφασίσουν να έρθουν. Είναι υπέροχο μέρος, για να είμαι ειλικρινής.

Επιπλέον, είναι μια υπέροχη πόλη, αισθάνομαι πως έχουμε μια υπέροχη οπαδική βάση, όμως καταλαβαίνω πως υπάρχει μεγάλο ταλέντο στο Μαϊάμι και τη Νότια Φλόριντα. Νομίζω πως έχουμε μια πραγματική ευκαιρία.

Το Μαϊάμι είναι μια πόλη, που μπορεί να προσεγγίσει παίκτες που παίζουν στην Ευρώπη και είναι μεγάλα αστέρια».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ