Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έπιασε το μικρόφωνο, αφήνοντας για λίγο το ποδόσφαιρο, δοκιμάζοντας να… εκτελέσει το γνωστό «Despacito». Ο Αργεντινός επιθετικός είναι μια μεγάλη μορφή! Είτε μιλάμε για μέσα στο γήπεδο, με τα όσα έχει πετύχει, είτε και εκτός γηπέδων. Αυτήν τη φορά ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν άφησε την… μπάλα και έπιασε το μικρόφωνο, καθώς δοκίμασε να […]

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έπιασε το μικρόφωνο, αφήνοντας για λίγο το ποδόσφαιρο, δοκιμάζοντας να… εκτελέσει το γνωστό «Despacito».

Ο Αργεντινός επιθετικός είναι μια μεγάλη μορφή! Είτε μιλάμε για μέσα στο γήπεδο, με τα όσα έχει πετύχει, είτε και εκτός γηπέδων.

Αυτήν τη φορά ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν άφησε την… μπάλα και έπιασε το μικρόφωνο, καθώς δοκίμασε να τραγουδήσει! Καλά διαβάσατε…

Ο ίδιος απ’ ότι φαίνεται προσπαθεί να δείξει τις ικανότητές του στο τραγούδι, όντας επίσης και ένα τρομερό πειραχτήρι στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Ιγκουαΐν προσπάθησε να ερμηνεύσει το γνωστό τραγούδι «Despacito», με την προσπάθειά του να είναι αρκετά… τίμια, μα να απέχει αρκετά από την πρωτότυπη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και γελάστε με την ψυχή σας:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ