Θα κάνει πάταγο. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναμένεται να δημιουργήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, σε στυλ «Last Dance». Ο Άγγλος επιβεβαίωσε τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ αυτού για τη ζωή του. Αυτό το γνωστοποίησε μέσω μιας συνέντευξης που έδωσε στο «Mip TV». Αποκάλυψε πως το πλάνο θα αφορά μια σειρά επεισοδίων, μέσω της δικής του εταιρείας […]

Θα κάνει πάταγο. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναμένεται να δημιουργήσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, σε στυλ «Last Dance».

Ο Άγγλος επιβεβαίωσε τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ αυτού για τη ζωή του. Αυτό το γνωστοποίησε μέσω μιας συνέντευξης που έδωσε στο «Mip TV». Αποκάλυψε πως το πλάνο θα αφορά μια σειρά επεισοδίων, μέσω της δικής του εταιρείας παραγωγής, τη «Studio 99», στην οποία θα αποκαλύπτει πτυχές, τόσο από την ποδοσφαιρική του καριέρα, όσο και από τις εξωγηπεδικές του δραστηριότητες.

Ο ίδιος είπε συγκεκριμένα: «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω την ιστορία μου. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά κεφάλαια που έχω περάσει στην καριέρα μου. Υπάρχουν οι καλές στιγμές, οι κακές, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου.

Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα. Δεν έχουμε αποφασίσει τον σκηνοθέτη.

Θέλω να περιτριγυριστώ από ανθρώπους που θα βοηθήσουν να πω την ιστορία. Υπάρχουν πολλοί που θα βοηθήσουν, ώστε να ειπωθεί η ιστορία, με έναν τρόπο που δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας πριν»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ