Ο Κρίστιαν Έρικσεν πέρασε αλλά δεν ακούμπησε στην Ίντερ και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον Ιανουάριο θα είναι ένα από τα ονόματα που θα παίξουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Κόντε δεν τον θέλει, και ο Κρίστιαν δεν θέλει άλλο στην Ίντερ. Η απόφαση να δοθεί ο ποδοσφαιριστής […]

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πέρασε αλλά δεν ακούμπησε στην Ίντερ και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τον Ιανουάριο θα είναι ένα από τα ονόματα που θα παίξουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Κόντε δεν τον θέλει, και ο Κρίστιαν δεν θέλει άλλο στην Ίντερ. Η απόφαση να δοθεί ο ποδοσφαιριστής έχει παρθεί. Μεταγραφή ή δανεισμός. Αρκεί να φύγει.

Από την άλλη ο Βόσνος φορ, από την άλλη πλευρά, εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες σε πρόβλημα για τη Ρόμα λόγω του τσακωμού του με τον Πάουλο Φονσέκα πριν την προπόνηση της Πέμπτης. Οι Έντιν Τζέκο και Λορέντζο Πελεγκρίνι είχαν έντονη λογομαχία με τον προπονητή τους, Πάουλο Φονσέκα, ενώ όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ζήτησαν την επιστροφή στην ομάδα του Γκομπέρ. 

Για τον τεχνικό διευθυντή των τζαλορόσι, η αποχώρηση του Έντιν Τζέκο είναι μονόδρομος. Ο αρχηγός της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας λαμβάνει 7.500.000 ευρώ ετησίως και ο λογαριασμός δεν… βγαίνει.

Ο Βόσνιος ψάχνει το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του. Πρόθεση της Ρόμα είναι να των πωλήσει – το φλερτ με την Ίντερ από το καλοκαίρι του 2019 δεν είναι το ίδιο έντονο, αλλά καλά… κρατά.

Έχουν ίδιες αμοιβές στα 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως και οι δύο ποδοσφαιριστές, οπότε μπορεί να γίνει μια WIN-WIN κατάσταση; Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, στη Ρώμη έχουν σκεφτεί το ενδεχόμενο ανταλλαγής των δύο παικτών με δανεισμούς, αλλά στο Μιλάνο είναι πιο επιφυλακτικοί.

Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο είναι η διαφορετική εφορία των ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα  ο Ερικσεν είχε αποκτηθεί όταν ήταν σε ισχύ ο νόμος για μειωμένη φορολογία στις μεταγραφές ξένων παικτών, υπό την προϋπόθεση πως αυτοί θα παραμείνουν τουλάχιστον δύο χρόνια στην Ιταλία. Ο Τζέκο, από την άλλη, όταν είχε αποκτηθεί από τους τζαλορόσι, δεν υπήρχε αυτός ο νόμος. Αρα κοστίζει περισσότερο στην εφορία, στην ομάδα του.

Η Τότεναμ που είχε πουλήσει τον Έρικσεν αντί 27,5 εκ στην Ίντερ μετά από 6,5 χρόνια παραμονής του, θέλει να τον ξαναφέρει πίσω. Έχει ξεκινήσει ανεπίσημες επαφές με την διοίκηση της Ιταλικής ομάδας. Ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ντόρτμουντ, αλλά και οι  Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελευταία πρόταση που έχει στα χέρια του ο Δανός μέσος είναι από την πρωταθλήτρια Γαλλίας και είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ