Η Ρεάλ Μαδρίτης, με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε επίσημα την προκήρυξη εκλογών, ώστε να αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος του συλλόγου. Μπορεί στην Μπαρτσελόνα να έχει ήδη πραγματοποιηθεί, όμως πλέον είναι σειρά της «μισητής εχθρού». Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η «βασίλισσα» αναμένεται να κάνει εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου. Όπως επίσης, εκτός […]

Η Ρεάλ Μαδρίτης, με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε επίσημα την προκήρυξη εκλογών, ώστε να αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος του συλλόγου.

Μπορεί στην Μπαρτσελόνα να έχει ήδη πραγματοποιηθεί, όμως πλέον είναι σειρά της «μισητής εχθρού». Ο λόγος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η «βασίλισσα» αναμένεται να κάνει εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Όπως επίσης, εκτός της προεδρίας, θα αναδειχθεί και το επόμενο διοικητικό συμβούλιο. Κάτι που ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ομάδα της Μαδρίτης.

Δύο οι υποψήφιοι, Φλορεντίνο Πέρεθ-Ενρίκε Ρικέλμε!

Σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, δύο είναι οι υποψήφιοι που θα κοντραριστούν για την προεδρία της Ρεάλ. Ο ένας υποψήφιος είναι ο νυν πρόεδρος, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο οποίος δεν αντιμετώπισε και ιδιαίτερες δυσκολίες, καταφέρνοντας να διατηρηθεί στη θέση που βρίσκεται με χαρακτηριστική άνεση.

Ενώ ο δεύτερος υποψήφιος είναι ο νεαρός φιλόδοξος επιχειρηματίας, Ενρίκε Ρικέλμε. Ο ίδιος επιθυμεί έντονα να αναλάβει την προεδρία, βάζοντας «τέλος» στην μακρά πορεία του Πέρεθ στο τιμόνι της Ρεάλ.

Στην εν λόγω ανακοίνωση δεν αναφέρεται ως τώρα η ημερομηνία των εκλογών.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ για τις επερχόμενες εκλογές:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ