Διεθνή

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποφάσισε ο Πέρεθ για προπονητή!

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποφάσισε ο Πέρεθ για προπονητή! | sports365.gr

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως έχει καταλήξει για τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη σεζόν. Ένα φλέγον ζήτημα, πέραν των αγωνιστικών, είναι εκείνο του προπονητή στη «Βασίλισσα». Συχνά πυκνά ακούγονται διάφορα για το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν. Όμως, ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως έχει καταλήξει! Σύμφωνα με την «AS», […]

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως έχει καταλήξει για τον άνθρωπο που θα καθίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, την επόμενη σεζόν.

Ένα φλέγον ζήτημα, πέραν των αγωνιστικών, είναι εκείνο του προπονητή στη «Βασίλισσα». Συχνά πυκνά ακούγονται διάφορα για το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν. Όμως, ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται πως έχει καταλήξει!

Σύμφωνα με την «AS», ο Πρόεδρος της Ρεάλ πιστεύει στις ικανότητες του Γάλλου. Άλλωστε, έχουν έρθει τρία σερί Τσάμπιονς Λιγκ στη Μαδρίτη, με τον Ζιντάν να έχει μερίδιο!

Μπορεί φέτος να τους τα… χάλασε η Τσέλσι, όμως δε φαίνεται πως θα επηρεαστεί το μέλλον του Γάλλου προπονητή.

Έχουν ακουστεί έντονα τα ονόματα των Ραούλ και Λεβ. Ο Ισπανός θρύλος προπονεί αυτήν τη στιγμή τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, την Καστίγια. Ο Γερμανός αποτέλεσε παρελθόν από την Εθνική Γερμανίας.

Τέλος, ακόμη ένα όνομα που ακούστηκε ήταν εκείνο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Μειώνονται οι πιθανότητες αποχώρησης του Ζιντάν!

Ο Γάλλος προπονητής, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του. Ο ίδιος δεν έδωσε κάποια απάντηση, ή πληροφορία. Άλλωστε, να θυμίσουμε πως έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ ως το 2022. Κι όπως εξηγήσαμε παραπάνω, ο Πέρεθ τον πιστεύει και τον θέλει στον πάγκο της ομάδας.

Ειδικά, αν φέτος έρθει το πρωτάθλημα στην Μαδρίτη, τότε δε θα υπάρχει ο παραμικρός λόγος για απομάκρυνση!

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ