Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει σκοπό να αλλάξει την πολιτική της ομάδας στις μεταγραφές, ρίχνοντας «βόμβες» όπως έκανε και το 2009! Άπαντες στη «βασίλισσα» σκέφτονται τη μεταγραφική περίοδο που έρχεται, καθώς η ομάδα βρήκε τρόπο να βρίσκεται μέσα σε όλους της τους στόχους (πρωτάθλημα και Champions League). Όμως, στο μεταγραφικό κομμάτι, έχουν παρθεί εδώ και καιρό […]

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει σκοπό να αλλάξει την πολιτική της ομάδας στις μεταγραφές, ρίχνοντας «βόμβες» όπως έκανε και το 2009!

Άπαντες στη «βασίλισσα» σκέφτονται τη μεταγραφική περίοδο που έρχεται, καθώς η ομάδα βρήκε τρόπο να βρίσκεται μέσα σε όλους της τους στόχους (πρωτάθλημα και Champions League). Όμως, στο μεταγραφικό κομμάτι, έχουν παρθεί εδώ και καιρό κάποιες αποφάσεις.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει αυτό το καλοκαίρι να χτίσει την ομάδα της νέας εποχής, η οποία θα κυριαρχήσει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Άρα, όπως γίνεται αντιληπτό, θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

Μάλιστα, ο Φλορεντίνο Πέρεθ φαίνεται έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, κάνοντας αρκετά μεταγραφικά «μπαμ».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έχει όρεξη και θέληση να φέρει ξανά το… 2009 στη Ρεάλ και τους οπαδούς της, όταν σε ένα μόλις καλοκαίρι, είχε ταράξει τα νερά. Είχε φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, Κακά, Τσάμπι Αλόνσο και Καρίμ Μπενζεμά.

Τότε, η Ρεάλ Μαδρίτης είχε δαπανήσει περίπου 300 εκατ. ευρώ για τους παραπάνω παίκτες. Όμως, ίσως θα χρειαστεί να πωληθούν και κάποιοι παίκτες, ώστε να έρθουν νέες προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά.

Πάντως, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο, η «βασίλισσα» κυνηγάει μεγάλα ονόματα, όπως εκείνα του Εμπαπέ ή του Χάαλαντ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ