Ο σούπερ σταρ της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τα «έβαλε» με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και την European Super League. Είναι ο Ζλάταν και έγινε ο πρώτος παίκτης που αντέδρασε, για το ότι η ομάδα του είναι στις 12 ομάδες της νέας λίγκας. Ο ίδιος έβγαλε το… φίδι από την τρύπα, όμως περιμέναμε πως θα το έκανε! […]

Ο σούπερ σταρ της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τα «έβαλε» με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και την European Super League.

Είναι ο Ζλάταν και έγινε ο πρώτος παίκτης που αντέδρασε, για το ότι η ομάδα του είναι στις 12 ομάδες της νέας λίγκας. Ο ίδιος έβγαλε το… φίδι από την τρύπα, όμως περιμέναμε πως θα το έκανε!

Φυσικά, ο Σουηδός σούπερ σταρ είναι έξαλλος με τη Μίλαν και την κατάσταση που αλλάζει, όπως όλα δείχνουν, στο ποδόσφαιρο.

Ο Ιμπραΐμοβιτς τάσσεται κατά της απόφασης για το μεμονωμένο πρωτάθλημα των «μεγάλων» της Ευρώπης. Έχει μάθει και τις απειλές της UEFA και της FIFA, οι οποίες αναφέρουν πως οι παίκτες των ομάδων αυτών θα αποκλειστούν και στις Εθνικές τους ομάδες.

Ειδικά για εκείνον, το τελευταίο έχει φανεί ως τεράστια καμπάνα για τον Ζλάταν. Μην ξεχνάμε πως ο Σουηδός επέστρεψε πρόσφατα στην Εθνική της χώρας του, ενώ θέλει σαν τρελός να παίξει στο Euro. Διότι πιθανότατα αυτή θα είναι και η τελευταία μεγάλη εθνική διοργάνωση.

Τα πυρά του Σουηδού είχαν κύριο αποδέκτη, τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και προέδρου της νέας λίγκας, Φλορεντίνο Πέρεθ. Τον χαρακτήρισε ως «άσχετο με το άθλημα», ο οποίος καθορίζει τις τύχες των ποδοσφαιριστών.

Στήριξε τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως αν είναι να αποφύγουν αποβολή από τις Εθνικές τους ομάδες, μπορούν να παίξουν σε Ρίβερ Πλέιτ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όσο για τον ίδιο, προτίθεται να πάρει μεταγραφή στη Μάλμε!

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Θα παίξω με τη Σουηδία. Ακόμα δεν γύρισα στην εθνική μου ομάδα και ένας τύπος από τη Μαδρίτη που δεν έχει παίξει ποτέ ποδόσφαιρο στη ζωή του θέλει να δει εμένα και άλλους παίκτες εκτός Euro και Μουντιάλ. Είναι αδιανόητο. Εγώ θα παίξω με τη Σουηδία ακόμα κι αν χρειαστεί να γυρίσω στη Μάλμε. Υπάρχει και η Σπόρτινγκ για τον Κριστιάνο κι η Ρίβερ Πλέιτ για τον Μέσι.

Αυτοί οι παίκτες δεν γίνεται να μην παίζουν με τις εθνικές τους ομάδες. Ξέρω ότι σκέφτονται τα ίδια με μένα και απλώς περιμένω να βγουν και να μιλήσουν. Οι ποδοσφαιριστές είναι δυνατότεροι από τους ιδιοκτήτες των ομάδων. Το να παίξουμε στις ομάδες που ανέφερα, δεν θα μας κάνει κακό, αλλά θα σώσουμε το ποδόσφαιρο από αυτή την καταστροφή».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διοργανώσεις

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ