Μετά από καιρό είδαμε μια Μπαρτσελόνα από τα παλιά. Μια Μπαρτσελόνα όπως την θέλει ο Μέσι, και ένας Μέσι όπως τον θέλει η Μπαρτσελόνα. Υπήρχε ψυχή, πάθος στον πλανήτη Μπαρτσελόνα μετά από καιρό, και μετά τις νίκες με Ουέσκα και Αθλέτικ Μπιλμπάο σειρά πήρε η Γρανάδα. Τρία συνεχόμενα «τρίποντα» και μάλιστα σε παιχνίδια εκτός έδρας. […]

Μετά από καιρό είδαμε μια Μπαρτσελόνα από τα παλιά. Μια Μπαρτσελόνα όπως την θέλει ο Μέσι, και ένας Μέσι όπως τον θέλει η Μπαρτσελόνα. Υπήρχε ψυχή, πάθος στον πλανήτη Μπαρτσελόνα μετά από καιρό, και μετά τις νίκες με Ουέσκα και Αθλέτικ Μπιλμπάο σειρά πήρε η Γρανάδα. Τρία συνεχόμενα «τρίποντα» και μάλιστα σε παιχνίδια εκτός έδρας.

Στην 3η θέση και στο -4 από την Ατλέτικο που έχει και τρεις αγώνες λιγότερους. 

Γρανάδα – Μπαρτσελόνα 0 – 4

Στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση στη σεζόν, η Μπαρτσελόνα κόλλησε μία ακόμα καλύτερη στην έδρα της σκληρής Γρανάδας και πλέον δημιουργείται ένα άλλο ερώτημα: μήπως πια οι Καταλανοί έρχονται με φόρα για να διεκδικήσουν και το πρωτάθλημα;

Αυτό δεν πηγάζει τόσο από το 0-4 στην Ανδαλουσία, αλλά και με το γεγονός ότι ο Μέσι έδειχνε πιο κεφάτος από ποτέ και ο Αντουάν Γκριεζμάν θύμισε εκείνον τον παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης.

4 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια για τον Λιονέλ Μέσι

Ο Αργεντινός σταρ ήταν αυτός που «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο σκοράροντας το δεύτερο και το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάνει ένα σπορ και στέκεται

Αφού έκανε το 2-0 κι έφτασε τα 10 γκολ στη La Liga για 15η σερί σεζόν, ο υπέροχος Λίο θύμισε σε όλους την τέχνη του στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Με ένα εκπληκτικό, συρτό χτύπημα στην κλειστή γωνία του Σίλβα, ο Αργεντίνος πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ και σκόραρε ξανά με φάουλ εκτός έδρας έπειτα από τον Απρίλιο του 2019. Παράλληλα, ξεπέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ τον Χεράρδ Μορένο, με το 11ο φετινό του τέρμα.

https://twitter.com/FTTV2O/status/1347971135510556672

Το 1-0 είχε γίνει στο 12′ από τον Γκριεζμάν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και από κοντά άνοιξε το σκορ. Μάλιστα ο Γάλλος άσος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 63′, με πολύ ωραίο σουτ.

Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι, καθώς στο 79′ αποβλήθηκε ο Βαγιέχο, που είχε μπει στο 46′ της αναμέτρησης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ