Αφού είδαν Ίντερ και Ρόμα ότι η win-win ανταλλαγή Έρικσεν και Τζέκο δεν προχώρησε, το γύρισαν με καλύτερες πιθανότητες στην ανταλλαγή Σάντσες με Τζέκο. Σύμφωνα με πολλά Ιταλικά δημοσιεύματα αλλά και του πολύ ψαγμένου Fabrizio Romano υπάρχουν ΄πολλες πιθανότητες να κλείσει η συμφωνία! Ο  Αλέξις Σάντσες έχει συμβόλαιο στην Ίντερ μέχρι το 2023 και κατά […]

Αφού είδαν Ίντερ και Ρόμα ότι η win-win ανταλλαγή Έρικσεν και Τζέκο δεν προχώρησε, το γύρισαν με καλύτερες πιθανότητες στην ανταλλαγή Σάντσες με Τζέκο. Σύμφωνα με πολλά Ιταλικά δημοσιεύματα αλλά και του πολύ ψαγμένου Fabrizio Romano υπάρχουν ΄πολλες πιθανότητες να κλείσει η συμφωνία!

Ο  Αλέξις Σάντσες έχει συμβόλαιο στην Ίντερ μέχρι το 2023 και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα, Ουντινέζε και Ρίβερ Πλέιτ. Οι «νερατζούρι» συγκαταλέγονται στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Από την άλλη ο Βόσνιος φορ, εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες σε πρόβλημα για τη Ρόμα λόγω του τσακωμού του με τον Πάουλο Φονσέκα πριν την προπόνηση της Πέμπτης. Οι Έντιν Τζέκο και Λορέντζο Πελεγκρίνι είχαν έντονη λογομαχία με τον προπονητή τους, Πάουλο Φονσέκα, ενώ όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ζήτησαν την επιστροφή στην ομάδα του Γκομπέρ. 

Για τον τεχνικό διευθυντή των τζαλορόσι, η αποχώρηση του Έντιν Τζέκο είναι μονόδρομος. Ο αρχηγός της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας λαμβάνει 7.500.000 ευρώ ετησίως και ο λογαριασμός δεν… βγαίνει.

Ο Βόσνιος ψάχνει το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του. Πρόθεση της Ρόμα είναι να τον πουλήσει – το φλερτ με την Ίντερ από το καλοκαίρι του 2019 δεν είναι το ίδιο έντονο, αλλά καλά… κρατά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο κόλπο για την απόκτηση του Τζέκο έχει μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport

Ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Τιάγκο Πίντο, βρίσκεται στο Μιλάνο και σύμφωνα με σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο του «Sky Sport Italia», Φαμπρίτσιο Ρομάνο, δεν έχει υπάρξει συμφωνία, ούτε οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο, ωστόσο εξετάζεται μια πιθανή ανταλλαγή των δύο παικτών.

Η Τότεναμ που είχε πουλήσει τον Έρικσεν αντί 27,5 εκ στην Ίντερ μετά από 6,5 χρόνια παραμονής του, θέλει να τον ξαναφέρει πίσω. Έχει ξεκινήσει ανεπίσημες επαφές με την διοίκηση της Ιταλικής ομάδας. Ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ντόρτμουντ, αλλά και οι  Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τελευταία πρόταση που έχει στα χέρια του ο Δανός μέσος είναι από την πρωταθλήτρια Γαλλίας και είναι αυτή που έχει ξεχωρίσει. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ