Σοκαριστική ήττα και διασυρμός και η αποβολή δεν είναι δικαιολογία. Πετάει βαθμούς η Γιουβέντους και μάλιστα εντός με πιο αδύναμους αντιπάλους, όπως σήμερα με την Φιορεντίνα που δίνει μάχη για παραμονή. Αλλά να δέχεσαι τριάρα από την μέτρια Φιορεντίνα που βρήκε το πτώμα της ομάδας του Πίρλο για να κάνει τα δικά της. Οι Βιόλα που […]

Σοκαριστική ήττα και διασυρμός και η αποβολή δεν είναι δικαιολογία. Πετάει βαθμούς η Γιουβέντους και μάλιστα εντός με πιο αδύναμους αντιπάλους, όπως σήμερα με την Φιορεντίνα που δίνει μάχη για παραμονή. Αλλά να δέχεσαι τριάρα από την μέτρια Φιορεντίνα που βρήκε το πτώμα της ομάδας του Πίρλο για να κάνει τα δικά της. Οι Βιόλα που δίνουν μάχη για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας διέσυραν με 3-0 τους Μπιανκονέρι στο Τορίνο

Στο -7 από την Μίλαν που έχει και αγώνα λιγότερο. Ο τίτλος δείχνει να φτερουγίζει, αφού η φετινή ομάδα δεν μας έχει πείσει ότι μπορεί να κάνει ένα πολύ μεγάλο σερί τίτλου. Και φυσικά με την προϋπόθεση ότι η Μίλαν θα αρχίσει να χάνει….

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, λωρίδες και υπαίθριες δραστηριότητες

Φαίνεται ότι ούτε η παρουσία του Κριστιάνο σήμερα ήταν αρκετή να δώσει την νίκη στην Βέκα Σινιόρα. Το σίγουρο είναι ότι ο Πίρλο θα πρέπει να είναι αρκετά προβληματισμένος με την ομάδα του που δείχνει να χάνει την επαφή της με την κορυφή, αλλά το κυριότερο να είναι σχεδόν σε όλους τους αγώνες της μακριά από τον καλό εαυτό της. 

Μυθική έδειχνε η εμφάνιση της Φιορεντίνα που με την ανύπαρκτη Γιουβέντους έκανε πάρτι μέσα στο Τορίνο και την  διέσυρε με 3-0 που αγωνιζόταν από νωρίς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κουαδράδο. Η ομάδα του Τσάζαρε Πραντέλι ήταν εκπληκτική και έκανε πάρτι στην έδρα της Γιουβέντους, όπου κατόρθωσε να νικήσει για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Το σκορ άνοιξε στο 3′ ο Βλάχοβιτς, ενώ στο 18′ η Γηραιά Κυρία έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουαδράδο. Στο 76′ ο Αλεξ Σάντρο σκόραρε εις βάρος της ομάδας του και στο 81′ ο Κάσερες διαμόρφωσε το τελικό 0-3 μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα για να αποτρέψει το φιάσκο. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ