O Aργεντινός Καρδινάλιος Μπεργκόλιο που αργότερα έγινε  Πάπας είναι θερμός  υποστηρικτής της Σαν Λορέντζο κάτι που είναι ευρύτατα γνωστό στον Αργεντινή. Μάλιστα είναι και μέλος της ομάδας με αριθμό 88.235, και είναι τόσο ταπεινός, οπαδός της Σαν Λορέντζο που δεν μπορούμε να φανταστούμε. Αλλά αν και δηλωμένος «Ciclon», έγινε μέλος της αντιπάλου ομάδας Μπόκα Τζουνιορς, […]

O Aργεντινός Καρδινάλιος Μπεργκόλιο που αργότερα έγινε  Πάπας είναι θερμός  υποστηρικτής της Σαν Λορέντζο κάτι που είναι ευρύτατα γνωστό στον Αργεντινή.

Μάλιστα είναι και μέλος της ομάδας με αριθμό 88.235, και είναι τόσο ταπεινός, οπαδός της Σαν Λορέντζο που δεν μπορούμε να φανταστούμε.

Πάπας Φραγκίσκος: Ένας πιστός οπαδός της Σαν Λορέντζο

Αλλά αν και δηλωμένος «Ciclon», έγινε μέλος της αντιπάλου ομάδας Μπόκα Τζουνιορς, για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Η φιλανθρωπική του δράση τον ανάγκασε να αφήσει στην άκρη την αγάπη του για τη Σαν Λορέντζο για χάρη της Μπόκα Τζούνιορς, για να συμβάλει στην προσπάθεια ανάπτυξης των σχολείων σύμφωνα με δημοσίευμα της  «Gazzetta dello Sport».

El Papa Francisco es ahora socio del Boca Juniors | Noticias NPI

Ο Ποντίφικας μάλιστα έλαβε την κάρτα μέλους με αριθμό 1 και ο πρόεδρος της Μπόκα, Χόρχε Αμόρ Αμεάλ, είπε ότι αισθάνεται πολύ περήφανος για την εγγραφή του Πάπα ως μέλος της Μπόκα, και να δωρίζει στον Πάπα μία φανέλα της Μπόκα με το όνομα του Πάπα και τον αριθμό  Νο1, την οποία είχε υπογράψει ο ίδιος.

Η προσπάθεια για την ανάπτυξη των σχολείων βασίζεται πάνω στο, πρόγραμμα «Scholas Occurrentes» που ήδη έχει συνεισφορά σε 190 χώρες και σε πάνω από 400.000 σχολεία. Μάλιστα σε αυτήν την προσπάθεια συμμετέχει και ο Λιονέλ Μέσι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ