Μετά από τον “περιπατητή”  Μέσι με την Μπασακσεχίρ και όλα όσα ακούστηκαν, σήμερα ο Λιoνέλ έδωσε την απάντηση του με ένα πολύ απλό τρόπο. Απλά έκανε αυτά που μας έχει καλομάθει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πήρε πάνω του την Μπαρτσελόνα και έγινε ο γνωστός σε όλους μας μάγος! Αρχικά τον είδαμε στον πάγκο κάτι […]

Μετά από τον “περιπατητή”  Μέσι με την Μπασακσεχίρ και όλα όσα ακούστηκαν, σήμερα ο Λιoνέλ έδωσε την απάντηση του με ένα πολύ απλό τρόπο. Απλά έκανε αυτά που μας έχει καλομάθει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Πήρε πάνω του την Μπαρτσελόνα και έγινε ο γνωστός σε όλους μας μάγος!

Αρχικά τον είδαμε στον πάγκο κάτι που είναι πολύ σπάνιο. Άλλωστε ο Κούμαν είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να τον ξεκουράσει. Αλλά με την ροή του αγώνα και με την φετινή πορεία της Μπαρτσελονα δεν μπορούσε να ρισκάρει και για το δεύτερο ημίχρονο και ο Μέσι πήρε το μαγικό ραβδί του και καθάρισε για ολους.

Λένε ότι βάζει τα γκολ την φετινή χρονιά με πέναλτι ο Μέσι, αλλά είδαμε και τι γίνεται όταν δεν τα χτυπάει αυτός. Δοκίμασε και ο Γκριενζμάν

Επειτα από την 1η Οκτωβρίου και το 0-3 σε βάρος της Θέλτα, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν είχε αποτύχει να νικήσει Σεβίλλη, Χετάφε, Ρεάλ Μαδρίτης, Αλαβές και είχε κατρακυλήσει στη βαθμολογία. Ο Ολλανδός τεχνικός άφησε τον Μέσι στον πάγκο και ο Αργεντινός μπήκε στο ημίχρονο και πέτυχε δύο γκολ, με το δεύτερο να είναι το πρώτο του σε open-play στη σεζόν. Αν και το σκορ ήταν μεγάλο, η εικόνα των Καταλανών δεν ήταν, όμως πλέον είναι στο -5 από την Ρεάλ Μαδρίτης και το -6 από την Σοσιεδάδ.

Ο… διακόπτης γύρισε ουσιαστικά για την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, με την είσοδο του Μέσι, που ήταν στον πάγκο στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, πέραν δύο γκολ, είχε συμμετοχή στο 2-1 των γηπεδούχων, που σημείωσε ο ντεφορμέ Γκριζμάν, τον οποίο βοήθησε να «ξεμπουκώσει», καθώς νωρίτερα είχε χαμένο πέναλτι.

Χωρίς τον μάγο της

Δυνατά μπήκε στο ματς η Μπάρτσα και είχε δύο ευκαιρίες με τον Γκριεζμάν και μία με τον Ανσού Φάτι, ενώ ο Τερ Στέγκεν χρειάστηκε να ‘πετάξει’ για να σταματήσει την κεφαλιά του Γουίλιαμ Καρβάλιο. Στο 23’ άνοιξαν το σκορ οι Blaugrana όταν ο Ντεμπελέ τίναξε τα δίχτυα του Μπράβο με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα του Γκριεζμάν. Ο τελευταίος είχε μεγάλη ευκαιρία να καθαρίσει από νωρίς το ματς, όμως το πέναλτι που εκτέλεσε, απέκρουσε ο Μπράβο. Σαν να μην έφτανε αυτό στον Κούμαν, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Σανάμπρια εκτέλεσε από κοντά έπειτα από γύρισμα από αριστερά το οποίο κόντραρε για να γίνει το 1-1.

Με τον μάγο της

Ο Ολλανδός τεχνικός χρειάστηκε να επιστρατεύσει τον Μέσι (αντί του Φάτι) για να βάλει στις… ράγες το τρένο. Ο Αργεντινός ανέλαβε δράση σχεδόν άμεσα. Αφού στο 49’, έκανε προσποίηση στον Μπράβο μετά το γύρισμα του Αλάμπα από τα αριστερά και ο πρώην πορτιέρε της Μπάρτσα «τράκαρε» με τον Μπάρτρα και ο Γκριζμάν έσπρωξε την μπάλα σε κενή εστία. Στο 61’ ο Μέσι έκανε το 3-1 από την άσπρη βούλα μετά από χέρι του Μαντί, αλλά το παιχνίδι είχε κι άλλο… ψωμί. Ο Λορέν μείωσε στο 73’ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μορένο από τα αριστερά.

Στο 82’ «σφύριξε» τη λήξη ο Μέσι, με δυνατό σουτ έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας. Ο Πέδρι σημείωσε το πρώτο του γκολ με την Μπαρτσελόνα με σουτ ύστερα από γύρισμα του Σέρχι Ρομπέρτο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ