Το καλοκαίρι ο Πορτογάλος μπακ-χαφ της Μπαρτσα, που δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν, και όχι άδικα με την παρουσία του στην Βαρκελώνη, έγινε παίχτης της Γουλβς. Οι «Λύκοι» είχαν δώσει 30 εκατ. ευρώ στους «μπλαουγκράνα», συν 10 εκατ. σε μπόνους για τον 27χρονο δεξιό μπακ. Αποκαλυπτικές οι δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της […]

Το καλοκαίρι ο Πορτογάλος μπακ-χαφ της Μπαρτσα, που δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Ρόναλντ Κούμαν, και όχι άδικα με την παρουσία του στην Βαρκελώνη, έγινε παίχτης της Γουλβς. Οι «Λύκοι» είχαν δώσει 30 εκατ. ευρώ στους «μπλαουγκράνα», συν 10 εκατ. σε μπόνους για τον 27χρονο δεξιό μπακ.

Αποκαλυπτικές οι δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

«Όταν επέστρεψα από τις καθιερωμένες διακοπές του καλοκαιριού, ξεκίνησα τις συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα, όπως έκανα κάθε χρόνο σε όποια ομάδα και αν ήμουν. Τότε μου είπαν πως ο σύλλογος έχει μερικά οικονομικά προβλήματα. Επίσης με ενημέρωσαν πως ήμουν ένας από τους παίκτες που θα μπορούσα να φέρω χρήματα στον σύλλογο, καθώς υπήρχε ενδιαφέρον για εμένα», τόνισε ο αμυντικός της Γουλβς σε αγγλικό Μέσο!

«Εκτός από μένα όμως υπήρχαν και άλλοι παίκτες που ήταν στην ίδια… κατηγορία με εμένα. Ο Λουίς Σουάρες, ο Ιβάν Ράκιτιτς και ο Βιδάλ, ήταν μερικοί απο αυτούς. Με είχε ενημερώσει η Μπαρτσελόνα πως θα αποχωρήσω»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ